Silvanus Hotel Visegrád

A Fekete-hegy tetején található Hotel Silvanus egyedülálló fekvésének köszönhetően maga a nyugalom oázisa. A szálloda 1971-ben épült a Nemzetközi Vadászkiállítás alkalmából. Az azóta eltelt évek során felújítások, korszerűsítések sora következett. 1999-ben a napkollektorok, valamint a szelektív hulladékgyűjtés bevezetésével elnyerte “Az év zöld szállodája”, 2000-ben pedig “Az év wellness szállodája” címet is. 2009-ben a szállodai kapacitás 151 szobára nőtt, a 3. és 4. emeleten tágas és kényelmes superior szobákat alakítottak ki. A hotel legújabb büszkesége a Wellness-központ bővítése. A 2011-ben átadott szabadtéri gyermek- és élménymedence lélegzetelállító panorámát nyújt vendégei számára. A nagyszerű és találékony tervezés olyan érzést kelt a vendégben, mintha egyenesen a Dunába úszhatna a medencéből.

A szálloda 7 konferenciaterme (max. 240 fő kapacitás) mind természetes megvilágítású; projektorral, internettel és minden egyéb modern technikai eszközzel van felszerelve. Csapatépítő programok lebonyolítására jobb helyszínt keresve sem lehetne találni, profi csapatunk szervezésében izgalmas élményeket ígérünk..
Szállodánk sörözője beépített hangtechnikával, tekepályával, biliárd- és csocsóasztallal, darts játékokkal rendelkezik, így kiváló környezetet nyújt céges partik megrendezésére.

Pihenni és szépülni vágyó vendégeink a napot a wellness-centrumunkban tehetik teljessé. Szolgáltatásaink: úszó- és élménymedence, jacuzzi, varázslatos panorámájú szabadtéri gyermek- és élménymedence, só-, aroma- és gőzkabin, infra- és finnszauna, kandallós pihenőhely, Guinot szépségszalon. fitneszterem, squash.

Nemzetközi hírű éttermünkben mesterszakácsunk, Ponácz Rozália és csapata ízletes ételkölteményekkel és válogatott borokkal várja Önöket. Különleges programajánlataink között megtalálható – a reneszánsz korabeli lakomától kezdve, a római tógapartin át a hangulatos magyaros grillpartiig a világhírű Honvéd népi együttessel – minden, ami szem-szájnak ingere.

Információ
Silvanus Konferencia és Sport Hotel****
Fekete-hegy, H-2025 Visegrád
Tel: +36 26/ 398 311 , Fax: +36 26/ 597 516
info@hotelsilvanus.hu
www.hotelsilvanus.hu