Sport, kultúra, művészet

Évente tíz exkluzív kiállítás is fémjelzi a Royal Diamonds sajátos értékközvetítő tevékenységét: a különleges, magas kategóriájú drágakövekkel díszített ékszerek bemutatását tudniillik rendre összeköti a kultúra, benne a művészet, a divat vagy éppen a sport különböző területeit megismertetni hivatott kiállítással. Az idei július sem marad ki a sorból, amint arról a házigazda, Rónai Gábor mesélt magazinunknak, kiemelve, hogy nem termékeket árusítanak, hanem életérzést közvetítenek a magas zenei-művészi minőség közreadása révén, az egyénre szabottság jegyében.

„A mostani kínálat, amelyhez változatlanul az Operaház tőszomszédságában levő, Dalszínház utcai szalonunk biztosít kulisszát, három emberre fókuszál – mondta a vendéglátó üzletember. – Exkluzív estély keretében kortárs kiválóságaink közül ezúttal mutatkozik be összeállításával Magyarország egyik legjobb sportfotósa, a pályán negyedszázada meghatározóan jelenlevő Szaka József. Az úszás szépségeit megörökítő, különleges pillanatait megragadó felvételeknek egyedi aktualitást ad, hogy a hónap második felében hazánk ad otthont a vizes világbajnokságnak. A szintén jól ismert Léber Barbara divattervező 2017-es nyári kollekciójával jelentkezik, javarészt fürdőruhákat, amellett vonzó alkalmi darabokat is felvonultatva.”

Rónai Gábor hozzáfűzte, hogy az eseményen a zene is kiemelt hangsúlyt kap: fellép a világhírű dzsesszzongorista, Nyári Károly, akinek kiemelt koncertje július 7-én az Operaházban lesz hallható.

„Kortárs művészeket láthat-hallhat a meghívott publikum, amely kiállításaink hagyományos jelmondatának megfelelően most is csúcsminőséggel párosuló exkluzív tartalmat kap, gasztronómiával körítve” – mondta az ékszerház-tulajdonos.

Jancsó Kornél