Tolóajtó a Lakásban

Egyre nagyobb teret hódítanak a tolóajtók az otthonokban. Bemutatjuk, hogy lehet megvalósítani csupán falban futó tolóajtókkal egy otthon kialakítását és ez milyen előnyökkel jár.

A falban futó tolóajtók egyedi és egyben stílusos megjelenésükkel nyerik el mindenki tetszését. A Best Door Kft. által forgalmazott Eclisse rendszer, egy intelligens és modern helykihasználási módszer, ami a legmodernebb nyílászáró technológiákat alkalmazza. Az ajtókínálat szinte határtalan. Lehet látható átjárótokban, vagy tok nélkül változatban gondolkodni, az ajtólap pedig lehet üveg, üveges, frízes, vagy éppen CPL (más néven laminált), furnéros, vagy festett, vagy mindezeknek a tetszés szerinti kombinációja, azaz minden stílushoz talál megfelelő megoldást. A falban futó tolóajtórendszerek ezen is túlmutatnak. Ha a helyzet azt hozza, hogy a falunk íves, akkor arra megoldást kínál a Circular rendszer íves vasalata. Viszont ha szélesebb falnyílásra van szükségünk, mint amit a helyiség adottsága megenged, akkor használjuk a Telescopica rendszert.

A falban futó tolóajtók azon praktikuma, hogy nyitott állapotban sem igényelnek helyet, nem csak stílusos, de hasznos tulajdonság is. Hiszen egy 100 m2 helyiség esetén 8m2 helyet tudunk megspórolni, ami a mai ingatlanárak mellett egyáltalán nem elhanyagolható szempont.

Joggal merül fel a kérdés: ha a falban ajtó van, akkor hogy szereljünk fel egy polcot, vezessük el a kapcsolóhoz a vezetékeket? Az Eclisse rendszerek erre is megoldást kínálnak. Míg a Luce vasalat a villanykapcsolók kialakítására kínál lehetőséget, addig az Ewoluto úgy viselkedik, mint egy fal, felakaszthatnak rá képet vagy akár konyhabútort.

Látogasson el a www.bestdoor.hu oldalra és tudjon meg többet a falban futó tolóajtó rendszerekről, vagy hívja munkatársainkat +36(70)5135061-es telefonszámon!  

Both Ferenc