Hirdetés

R-med: Train to React!

Google Plus

Folyamatos fejlődés. Ha van egy gondolat, filozófia, ami jellemző az R-med 25 éves pályafutására a magyar fitnesz és sport területén, akkor ezzel a két szóval írhatnánk le.

Eddigi legnagyobb sikerünk a TRX és vele együtt a saját testsúlyos edzés, a funkcionális tréning meghonosítása volt Magyarországon. Most új mérföldkőhöz érkeztünk. 2019 nyarán elindult a REAXING, amiben hiszünk, hogy egy újabb korszakalkotó irányzat zászlóshajója lesz.Eljutottunk az évek során az izolált gyakorlatoktól a komplexekig. Megtanultuk, hogy a test nem olyan, mint egy gép - nem a részek összessége, hanem sokkal összetettebb rendszer.  Most pedig elérkezett az idő, hogy még ezen is túlmutassunk.A jelenlegi funkcionális edzésekkel már a mindennapi élethez és adott sportágakhoz közeli mozgásokkal találkozhatunk - azokat a mozdulatokat erősíthetjük, gyorsíthatjuk stb.

Most azonban eljött annak is az ideje, hogy az izomrendszer mellett az idegrendszert még jobban bevonjuk az edzésekbe. Eddig általában utasításokra végeztünk előre ismert mozdulatokat, feladatokat, melyben minden jól kiszámítható, előre eltervezett volt.

 

A valóság viszont nem ilyen! Az életben a lehető legoptimálisabban kell reagálni és nem verbális információkat követni. Környezet, társak, ellenfél, fizikai állapotunk mind folyamatosan változik - és idegrendszerünknek kell feldolgoznia, reagálnia rájuk.

Edzőteremben ez eddig nem volt edzhető…

…eddig. A Reaxing azonban hamarosan mindenki számára elérhető lesz, minden érzékszervünket tudatosan bevonja az edzéseinkbe az optimális teljesítményért. Train to React.

www.reaxing.hu

 

Képek

R-med: Train to React!R-med: Train to React!R-med: Train to React!R-med: Train to React!

Google Plus

Galéria

R-med: Train to React!
  • R-med: Train to React!
  • R-med: Train to React!
  • R-med: Train to React!
  • R-med: Train to React!

Hirdetés