Hirdetés

Ennél menőbb nincs: apja zsákolását másolta az NBA-s

Google Plus

Óriási tiszteletadásba ment át a 2018-as NBA-zsákolóverseny, legalábbis két induló, Larry Nance Jr. és Donovan Mitchell is korábbi legendás győztesek mutatványát másolta le. Nance Jr. viszont történetesen pont az 1984-ben zsákolókirály apját, Larry Nance-t másolta le.

Gyorsan átöltözött a pályán, felvette a Phoenix Suns majdnem 35 évvel ezelőtti szerelését – az első sorban ülő apja ekkor mát tudhatta, mi jön –, és megcsinálta az 1984-es győztes zsákot. (A videón Nance többi zsákolása is látható.)

A győzelemhez viszont kevés volt, a legjobb zsákoló címet Donovan Mitchell szerezte meg, méghozzá Vince Carter 2000-es győztes teljesítményét imitálva. Mitchell nem fülkében öltözött át, hanem a dobásra készülve dobálta le magáról a mezét, ami alatt ott virított Carter Raptors-szerelése.

A zsákolóversenyt ezzel a Utah Jazz játékosa, Donovan Mitchell nyerte két 98-as pontszámmal – a döntőben Nance Jr. 96-ot kapott, vagyis minimális különbséggel kapott ki –, a hárompontos-dobó versenyt Devin Booker (Phoenix Suns) nyerte, az ügyességi versenyben pedig a Brooklyn Nets irányítója, Spencer Dinwiddie volt a legjobb.

Képek

Ennél menőbb nincs: apja zsákolását másolta az NBA-s

Google Plus

Galéria

Ennél menőbb nincs: apja zsákolását másolta az NBA-s

Hirdetés