Katonadolog

A Magic Mike alkotóinak legújabb filmjében Briggsre Channing Tatum), a folyton harc után ácsingózó, hedonista élvezetekben tobzódó exkatonára élete talán legfontosabb küldetése vár. Útra kell kelnie Luluval, a belga juhászkutyával, hogy még időben odaérjenek az állat bevetésen elhalálozott gazdájának a temetésére – aki egyben Briggs legjobb barátja is volt.

JACKSON BRIGGS egy két lábon járó paradoxon. Egyfelől fegyelmezett harcos, a “rangerek nem ismerik a megadás szót” mondás megtestesítője. Másrészt egy vadember, egy élvezetet hajszoló hőkereső rakéta. A háború világán kívül nem ismer mást. Briggs számára az egyetlen rossz dolog a háborúban az, amikor vége (vagy ami még rosszabb, amikor elveszik az embertől). Ha megkérdezed tőle, hogy van, minden körülmények között azt feleli, készen áll. Vág az esze, és ontja magából a szellemes megjegyzéseket, ám ez senkit ne tévesszen meg! Ha sarokba szorítod, harapni fog. Nagyot.

LULU a festői norvég fjordok között született egy neves belga malinois tenyésztőnél. Kedves, barátságos természete volt, imádott játszani, és született vezéregyéniség volt. Gyors fejlődését látva már az első születésnapján eladták, hogy amerikai katonai munkakutyának képezzék ki. A kiképzés során hamar osztályelső lett, és végül az amerikai ranger elitalakulat különleges kutyakiképző iskolájába küldték. Ott került össze gazdájával és későbbi legjobb barátjával, RILEY RODRIGUEZ őrmesterrel. Lulu hat évig szolgált a rangereknél, és több mint 115 éles harci bevetésen vett részt. Szolgálati ideje alatt két lőtt seb, három közvetlen közelről származó, robbanás okozta sérülés és egy súlyos szorongásos eset miatt szorult kezelésre. Imádja a steaket, a teniszlabdákat, a nagytestű állatok kergetését, A Grace klinikát, és nem tűri, hogy bárki packázzon vele. Munkája részletei szigorúan titkosak.

Megosztom