Grillreceptek bemutatója

A H2G – How To Grill – Grilliskola nagyot álmodott, és elhatározta, hogy egy hétvégén keresztül sztárvendégek és sztárséfek kíséretében reggeltől estig el sem mozdulnak a grillek mellől, és a jótékonykodás mellett online szórakoztatják a kedves érdeklődőket.

A jó hangulatú programsorozat első napján elkészült ételeket az Országos Mentőszolgálat mentősei javára ajánlották fel a szervezők. Az ínycsiklandozó fogások elkészítésében részt vett Marton Adrienn, Tóth Gabi, Krausz Gábor és Edvin Maron is. A finomságokat pedig személyesen Györfi Pál, az OMSZ szóvivője vette át ügyvezető-tulajdonostól, Vezse Rolandtól.

A nagyszabású nyitónap után is folytatta a jótékonykodást grilliskola csapata. A GRILLEZZ VELÜNK! Live keretein belül pénteken ismét izgalmasabbnál izgalmasabb bemutatókat láthattak online a kedves érdeklődők, és igencsak különleges ételkészítési módokkal ismerkedhettek meg. Elsőként Pataky Péter készített élőben rakott krumplit a grillen, s ismertette annak minden lépését az előkészítéstől a tálalásig. Aznap szintén 50 adagot készítettek, amit a grilliskola és a SpaTrend csapata személyesen vittek el az Országos Mentőszolgálat dolgozóinak. Ezt követően Nyul Tamás, a Sushi Sei szakácsa mutatta meg Vezse Roland ügyvezető-tulajdonossal karöltve a grillen készült sushi minden technikáját. Belige András grillszakértő pedig isteni fekete kagylót és armadillo tojásokat készített.

Szombaton sem mozdultak el a sütők mellől, hiszen reggeltől estig folyamatosan finomabbnál finomabb fogásokat mutattak be. Már a reggelit is Billege András, grill szakértő és Vezse Roland, ügyvezető-tulajdonos alkották meg: édes kalács készült rebarbarával és áfonyával. Az OMSZ számára készült fogásokat Bíró Botond Boldizsár és Berza Balázs készítették el, majd pedig ismét Billege András vette át az uralmat a grillek felett Horváth Zsókával (H2G Grilliskola háziasszonya) karöltve. Mindemellett pedig az “Egy nap a grill mellett” keretein belül a SpaTrendben megvásárolható grilleket mutattak be, amelyeket most kedvező áron rendelhetnek meg online is a kedves érdeklődők, a grillplaza.hu-n.

Ha esetleg lemaradtatok volna programjaink valamelyikéről, akkor az alábbi linken visszanézhetitek videóinkat:  https://www.facebook.com/H2G-Grilliskola-106552667549422/

Megosztom