Hirdetés

20. Story Gála

Google Plus

Huszadik alkalommal vonult végig a hazai sztárvilág színe-java a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gála vörös szőnyegén. 2019. február 9-én este a hagyományokat folytatva, ám új helyszínen, a Szépművészeti Múzeum nemrégiben átadott Román Csarnokában díjazták a média, a művészetek és a sport területén az elmúlt évben kiemelkedőt alkotó személyiségeket. Az esemény jubileuma alkalmából a Story Magazin kiadója egymillió forintos támogatást ajánlott fel a Mosoly Alapítvány számára.

A szakmai kuratórium tagjai idén Pataki Ági filmproducer, Udvaros Dorottya Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Rózsa György a Magyar Televízió életmű-díjas televíziós személyisége és Geszti Péter EMeRTon-díjas magyar dalszövegíró, énekes, reklámszakember voltak.

A Gála kuratóriuma által odaítélt film kategória Érték-díját Szamosi Zsófi kapta az Egy nap című filmben nyújtott alakításáért, a színművész kategória győztese Keresztes Tamás lett. Sportoló kategóriában a 2018-as téli olimpián aranyérmet szerzett férfi gyorskorcsolya-váltó részesült elismerésben. Gáspár Mónika a Családbarát című műsorban végzett munkájáért kapott díjat, míg zenei kategóriában a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, jazz-zenész és zeneszerző Dés László munkásságát jutalmazta a kuratórium.

Az Ötcsillag-díjakat a magazin olvasói szavazták meg, így az év produkciója az RTL Klub A mi kis falunk című sorozata lett, míg az év színművészének Ónodi Esztert, az év műsorvezetőjének pedig Istenes Bencét választották meg. A 2018-as év „Story kedvence” a TV2 Korhatáros szerelem című sorozata lett.

Az idén második alkalommal átadott Story Legenda-díjat a 2018-ban szintén a 20. születésnapját ünneplő Barátok közt sorozat kapta.

Szaka József az Élet&Stílus magazin főszerkesztője, feleségével, Lőrincz Annával

Szamosi Zsófia színművész és Pataki Ágnes filmproducer

Kolossváry Balázs a Story magazin főszerkesztője Ördög Nóra műsorvezetővel

 

Istenes Bence az év műsorvezetőjeÓnodi Eszter színművész

Képek

20. Story Gála20. Story Gála20. Story Gála20. Story Gála20. Story Gála20. Story Gála20. Story Gála

Google Plus

Galéria

20. Story Gála
  • 20. Story Gála
  • 20. Story Gála
  • 20. Story Gála
  • 20. Story Gála
  • 20. Story Gála
  • 20. Story Gála
  • 20. Story Gála

Hirdetés