Hirdetés

Family Perfect Day Fesztivál

Google Plus

Magazinunkkal egy igazán jó kezdeményezésű nagyszabású fesztiválsorozatra kaptunk meghívást Miskolcra az Egyetemi Körcsarnokba, és Debrecenbe, a Kerekerdő Élményparkba a fitness- egészség- szépség- és divatfesztiválra, amelyet nyolcadik alkalommal rendeztek meg.

A Family Perfect Day Fesztivál egy olyan különleges közösségfejlesztési akció, rendezvény, ahol több ezer mozogni, sportolni vágyó egy hasznos napot tölthetett el együtt az egészséges életmód jegyében. A rendezvényen a család minden tagja megtalálhatta a számára élményt nyújtó mozgásformát, ismerkedhetett az egészséges életmód egyéb elemeivel, kereshette köztük azt, amit tartósan képes lehet beilleszteni az életébe.

A fesztivál ötletgazdája Eszlári Zita, a Jövő Tehetségeiért Kulturális Szolgáltató Szociális Szövetkezet elnöke. Célja eljuttatni a rendezvényt az ország számos nagyvárosába, mert mozgásszegény életmódunk miatt létjogosultsága van ilyen kezdeményezésnek, ahol a szülők példát mutatva gyermekeiknek, megszerettetik a mozgást. Neves sztár fitness oktatók óráin is részt vehettek a kilátogatók.

Egész nap  táncos, zenés és egyéb kulturális programok töltötték meg a teret, ahol a különböző műfajokképviselői mutatkoztak be.

A Family Perfect Day valóban egy tökéletes napot jelent, amikor a család minden tagja együtt hódolhat az egészséges életmód örömeinek, a szénhidrátcsökkentett táplálkozásnak és a sportnak, a jó hangulatról nem is beszélve.

Eszlári Zita főszervező elmondta, hogy az eddig kapott visszajelzések után látják, érdemes volt útjára indítani ezt az egészségtudatosságot népszerűsítő fesztivált, mert egyre többen kezdtek el mozogni és tudatosabban táplálkozni, mely a lakosság egészségügyi állapotának javulását segítheti elő.

www.fpdfesztival.hu

Képek

Family Perfect Day FesztiválFamily Perfect Day FesztiválFamily Perfect Day FesztiválFamily Perfect Day Fesztivál

Google Plus

Galéria

Family Perfect Day Fesztivál
  • Family Perfect Day Fesztivál
  • Family Perfect Day Fesztivál
  • Family Perfect Day Fesztivál
  • Family Perfect Day Fesztivál

Hirdetés