Farsangi bál az Abacusban

Rendhagyó módon, az idei évben is fergeteges, farsangi bálban volt része a vendégeknek Herceghalmon, az Abacus Hotelben.

A bálnak, két kötelező eleme volt: a jelmezben való megjelenés és a jó hangulat.

Kálmán Zsolt igazgató úr köszöntő szavait egy fenséges farsangi menü követte, amelyben a kacsacombtól a báránycsülkön keresztül a szarvasragun át rengeteg finomság közül választhattunk, a farsangi- és csöregefánkon túl az éjféli menüt nem is említve.

Az est jó hangulatát a baráti társaság, a finom ételek és italok, az élőzene, a disco, a tánc és természetesen az izgalmas tombola biztosította.

A hajnalig mulató vendégsereg ötletesebbnél ötletesebb jelmezekben jelent meg, akik az ébredést követően a felújított wellness szolgáltatásait is élvezhették.

Kálmán Zsolt, az Abacus hotel igazgatója, feleségével
Megosztom