Hirdetés

Dr. Relax több mint Babzsák!

Google Plus

Mindenki ért a babzsák készítéséhez… vagy mégsem? Egy biztos: a Dr. Relax ért a babzsákok és a vásárlók nyelvén. Fiatal cégünk tele ambícióval és teljes odaadással készíti el minden egyes termékét. Kültéri, beltéri vagy strapabíró a gyerekeknek? Kedvedre válogathatsz belőlük 4 fajta anyagtípusunkból és 28 színárnyalatunkból. Mégse találod az igazit? Álmodd meg, mi megvalósítjuk!

Miért több a Dr. Relax egy babzsáknál? A Dr. Relax magában hordozza a minőségi pihenés lehetőségét, ami elengedhetetlen a mindennapi stressz oldásában. A márka nyújtotta extra szolgáltatások pedig még különlegesebbé teszik. Ügyfeleinket különleges bánásmódban részesítjük, elégedettségükről minden esetben megbizonyosodunk. Legújabb ajánlatainkról katalógus formájában is értesítjük őket. Egyéves kopásállósági, csere- és szervizgaranciánk egyedülálló a piacon. Szükség esetén babzsákod első utántöltése ingyenes! További kedvező feltételeinkről babszámunkon tudsz érdeklődni:
+36-20-BAB-ZS-AK

A piacon egyedülálló digitális technikával készített babzsákjaink hamar a cégek közkedvelt promóciós termékévé váltak, hiszen az erős márkahűséget kiváltó „kényelmi eszközöket” ügyfeleink előszeretettel, hosszú időn át kedvencként használják otthonukban is.

Sport iránti rajongásunk és az amerikaifutball-csapatok szurkolói babzsákjai ihlettek meg bennünket, hogy a magyar rajongók számára is elérhetővé tegyük kedvelt csapatuk szurkolói Dr. Relax babzsákjait. Nekem elhiheted, kevés jobb érzés van annál, ha kedvelt csapatod meccsét saját szurkolói babzsákodból nézheted végig teljes kényelemben.

Dr.Relax Hungaria Kft.
Cím: 3531 Miskolc Győri kapu 24/B
Tel:  +36-20-222-97-25
Email: info@drrelax.hu
Web: www.drrelax.hu

Képek

Dr. Relax több mint Babzsák!Dr. Relax több mint Babzsák!Dr. Relax több mint Babzsák!Dr. Relax több mint Babzsák!

Google Plus

Galéria

Dr. Relax több mint Babzsák!
  • Dr. Relax több mint Babzsák!
  • Dr. Relax több mint Babzsák!
  • Dr. Relax több mint Babzsák!
  • Dr. Relax több mint Babzsák!

Hirdetés