Hirdetés

FAKRO újdonságok

Google Plus

A lengyel FAKRO évről évre számos újdonságot mutat be Magyarországon, az alábbi termékeket egyéb érdekességek mellett az érdeklődők személyesen is megtekinthetik a Construma kiállításon.

Az új, második generációs FPP-V preSelect2 az eredeti, egyedi felnyíló-billenő koncepció továbbfejlesztett változata. A 45°-ig nyitható ablakszárny közvetlen kapcsolatot biztosít a külvilággal. A 180°-os billenő módnak köszönhetően a külső üvegfelület tisztítása is kényelmes és biztonságos.

A felnyíló és billenő mód közötti váltás egy nyitásváltó kapcsoló segítségével történik, ami a felhasználók kényelme érdekében a tokszerkezet alsó részére került.

A jól bevált topSafe rendszer megnövelt biztonságot és betörés elleni védelmet nyújt a felhasználóknak.

Az innovatív V40P automata tokszellőző felelős az optimális légcseréért a helyiségben, hozzájárul a tetőtér energia-megtakarításához és egészséges mikroklímát biztosít.

Az alkalmazott thermoPro technológia megnöveli az ablak élettartamát és energiahatékonyságát, tökéletes záródást eredményez és leegyszerűsíti a beépítési folyamatot.

PTP-V Electro Bluetooth középtengely körül billenő, elektromosan vezérelhető tetőtéri ablak. A beépített motor 24 cm-re nyitja a szárnyat, vezérlése bármilyen Bluetooth 4.0 kapcsolatra képes okostelefonnal történhet, így külön távirányítóra nincs szükség. Az iOS és Android oprációs rendszerre letölthető alkalmazás segítségével elvégezhetők különböző kényelmi és biztonsági beállítások is.

A 24V-os ablaknyitó motor a tokszerkezet alján lévő esztétikus házban van elrejtve. A rendszer egy elektromos külső redőny vagy hővédő roló működtetését is lehetővé teszi.

Az ablak tulajdonságai hosszú élettartamot biztosítanak akár magas páratartalmú helyiségekbe, pl. konyha, fürdőszoba, mosókonyha.

Az ablak V35 típusú tokszellőzővel és a FPP-V preSelect2-hez hasonlóan topSafe biztonsági és thermoPro hőszigetelő fejlesztésekkel rendelkezik.

Képek

FAKRO újdonságokFAKRO újdonságokFAKRO újdonságok

Google Plus

Galéria

FAKRO újdonságok
  • FAKRO újdonságok
  • FAKRO újdonságok
  • FAKRO újdonságok

Hirdetés