Hirdetés

Kalmár-iskola: a legnagyobb tudást a legrövidebb idő alatt

Google Plus

Kalmár Gábort autósiskolája tette ismertté, aztán az 1991-es indulást követően kft-je kínálatában 2005-től megjelent a hajósoktatás is, úgyhogy aki vízen szeretné kipróbálni magát, ezt nagyjából egy hónapi elméleti és gyakorlati képzés után, eredményes vizsgával meg is teheti a cég jóvoltából.

„A hobbim a hajózás, a kedvencem pedig a vitorlázás. Amit Magyarországon lehetett, minden hajós végzettséget megszereztem, tengeri jogosítványom is van, s a Magyar Jacht Akadémián folyamatosan képzem magam tovább” – hitelesítette hozzáértését és elkötelezettségét rögtön a beszélgetés elején a Kalmár Autósiskola Kft. első embere, aki azzal is erősítette hírnevét, hogy az összes magyarországi hajózható vizet bejárta már, a Dunától kezdve a Tiszán át egészen a Bodrogig és a Körösökig.

„Egy van még hátra: a Sió-csatorna, sajnos ritkán nyitják meg, de előbb-utóbb sikerülni fog ez is” – mondta, majd mesélt egy nagy kalandjáról, amelyre négy gyermeke közül egyik fia is elkísérte. „A Fekete-erdőtől indultunk, s nyolc nap alatt lehajóztunk a román alföld közepéig” – emlékezett vissza Duna-túrájukra.

„A nagyhajós képzés kivételével mindent csinálunk, gyakorlatilag a teljes piacot lefedjük” – folytatta az arculat-bemutatót Kalmár Gábor, hozzáfűzve, hogy ugyanez a helyzet „szárazon” is: tanfolyamaikon a segédmotortól egészen az autóbuszig az összes „kerekes” fajta vezetését tanítják. Úgy gondolja, hogy területükön piacvezetők, főképpen azért, mert nagyon jók a vizsgaeredmények, mivel a diákok tényleg használható tudást szereznek náluk. A tantermi foglalkozás háromszor négy óra, a többi ismeret, úgy húsz órában, otthon, a kapott távoktatási rendszerben, videóanyagok révén számítógépen sajátítható el, akár angol vagy német nyelven is.

„Amikor jön a mondjuk vitorlás vizsgára készülő a négyórás gyakorlati foglalkozásra, már ott várja őt a vitorlás, és mivel az elméleti felkészülésen túlvan, az oktatónak nem kell magyaráznia, így tudjuk garantálni, hogy a legnagyobb tudást a lehető legrövidebb idő alatt szerezze meg, aki hozzánk jár” – így Kalmár Gábor, aki azt is megemlítette, hogy Magyarországon a legtöbb hajóst ők képezték ki tanfolyamaikon az utóbbi években.

www.hajostanfolyam.hu

www.kalmarautosiskola.hu

Képek

Kalmár-iskola: a legnagyobb tudást a legrövidebb idő alattKalmár-iskola: a legnagyobb tudást a legrövidebb idő alattKalmár-iskola: a legnagyobb tudást a legrövidebb idő alatt

Google Plus

Galéria

Kalmár-iskola: a legnagyobb tudást a legrövidebb idő alatt
  • Kalmár-iskola: a legnagyobb tudást a legrövidebb idő alatt
  • Kalmár-iskola: a legnagyobb tudást a legrövidebb idő alatt
  • Kalmár-iskola: a legnagyobb tudást a legrövidebb idő alatt

Hirdetés