Hirdetés

Házasodjon külföldön! - az Istria segítségével

Google Plus

Az iroda, az 1994-ben alakult Istria 94 Tours elsősorban a horvát nyaralások specialistájaként ismert, de hovatovább turista világ-utaztatónak számít, hiszen jó ideje a föld megannyi vonzó fertályára szervez különböző típusú utakat – az elmúlt években pedig egyre nagyobb hangsúlyt fektet a szerelmes párok igényeinek kielégítésére külföldi esküvők és álom nászutak megszervezésével.

A külföldi esküvőkről tudni kell, hogy van, amelyik hivatalosnak számít és idehaza honosítható, s akad, amelyik szimbolikus ceremóniát jelent.

„Utóbbinál olyanok is velünk tartanak, akik már kötöttek házasságot, s nem egybekelni jönnek, hanem mert például szeretnék megújítani fogadalmukat. Vagy éppenséggel itthon tervezik ugyan az esküvőt családi körben, de előtte vagy utána jelképes ünnepséget szeretnének rendezni egy mesébe illő tájon az érzés és a gyönyörű képek kedvéért. Nos, nekik is tudunk bőséggel kínálni szép, különleges helyeket e célra közel s távol egyaránt, akár csendes, meghitt tengerpartot, akár egy sivatagok végtelen dűnéit, akár a kaszinók pompáját álmodták meg a NAGY NAP helyszínéül ” – tudtuk meg az Istria központjában, ahol elmondták, hogy speciális túráikat olyanok is választják, akik egyáltalán nem akarnak hivatalos esküvőt.

„Utóbbiak különösen Thaiföldet kedvelik, ahol a ceremónia ugyan szimbolikus, de mégis megmarad az esemény „komolysága”, hiszen egy buddhista szerzetes  buddhista ceremónia keretein belül adja össze a párokat. A spanyolországi Gran Canariára szervezett, s egyre felkapottabb útjainkat is ajánlani tudjuk mindenkinek, aki a Kanári-szigetekre vágyik” – mondták el az Istriánál, hozzátéve, hogy e két célpont az azonos nemű párok körében is közkedvelt, ha szimbolikus házasságról van szó. Utóbbinál akár, külön az azonos nemű pároknak működtetett szállodák is foglalhatóak.

A hagyományos kínálatokra fogékonyak közül sokan változatlanul a mediterrán régió felé veszik az irányt: az iroda nem csak nyárra ajánlja például a görögországi desztinációt, jelesül Skopelos csodálatos kis szigetét az Égei-tengeren.  A népszerűségre a Mamma Mia! című filmmel szert tett hangulatos hely keskeny utcái, finom olívaolaja, az ínyenceket vonzó méze vagy éppen mesés strandjai mellett immár az életűket összekötni vágyókat is komfortos körülmények között fogad. A kis sziget igazi kuriózum, az itt szervezett esküvői ceremóniákra, ahová sokan a násznéppel együtt utaznak oda, az Istria Tours minden szükséges dekorációt biztosít és teljes körű szervezést, magyar asszisztenciával, magyar tolmáccsal zajlik az ünnepség.

Megtudtuk, hogy nyáron nem csak a klasszikus mediterrán régiók alkalmasak az utazásra, hanem a korábban írt Thaiföldre például gyakorlatilag az év bármelyik szakaszában el lehet utazni, ahogy az indonéz világ remekei között Bali szigete különösképpen felkapott, de az európai vonzáskörzetek „mágneses hatása” is folyamatosan érvényesül. Ciprus, a szerelem szigete már most tavasztól garantált jó idővel várja a vendégeket, akik fapados légi járatot is választhatnak maguknak. Itt is, akárcsak a többi kínálatnál, jó programok is társulnak a kintlét még tartalmasabb eltöltéséhez.

Esküvői szempontból a Maldív-szigetek minden romantikájával együtt is nem hivatalos, hanem szimbolikus ceremóniát ígér a pároknak. A téli időszakban a legkeresettebb a Dominikai Köztársaságba irányuló utazás, a karibi privát tengerpart vitathatatlanul vonzó ígérete mellett azért is lehet igazán tetszetős ajánlat, mivel - ha a párok legalább hét éjszakára maradnak – az esküvő akár ingyenes is lehet.

 

Ha már pénz: nyilván tudni kell, mi mennyibe kerül a külföldi „esküvői csomag” esetében, bár a kalkulálható végösszegek nagysága attól is függ, hogy hol száll meg az ember, mik az egyéni igényei, befolyásoló tényező a szezonválasztás, az utazás időpontja, és így tovább. Mindenesetre két fővel, hét éjszakával, repülőjeggyel, átlag-ellátással és szállással számolva példának okáért Szkopelosz 530 ezer forintról indul, akárcsak Ciprus. Ha Gran Canaria a végcél, 760 ezer forint az alapkalkuláció, a dominikai út 800 ezer forintról, Bali 1,1, a Maldív szigetek 1,2 millióról rajtol.

Irodánk szeretettel várja az érdeklődőket betti@istria.hu  e mail címen, +36 20 921 5332 mobil,
36 1 475 0226 budapesti telefonszámon, vagy személyesen irodánkban: 1066 Budapest Mozsár u.6.

Képek

Házasodjon külföldön! - az Istria segítségévelHázasodjon külföldön! - az Istria segítségévelHázasodjon külföldön! - az Istria segítségévelHázasodjon külföldön! - az Istria segítségévelHázasodjon külföldön! - az Istria segítségévelHázasodjon külföldön! - az Istria segítségével

Google Plus

Galéria

Házasodjon külföldön! - az Istria segítségével
  • Házasodjon külföldön! - az Istria segítségével
  • Házasodjon külföldön! - az Istria segítségével
  • Házasodjon külföldön! - az Istria segítségével
  • Házasodjon külföldön! - az Istria segítségével
  • Házasodjon külföldön! - az Istria segítségével
  • Házasodjon külföldön! - az Istria segítségével

Hirdetés