GWR NANO INSULATION

Az 1 mm vastag külső-belső hőszigetelő

Dunabogdány után egy több, mint 100 hektáros területen, kis túlzással a kerekerdő közepén, a szinte érintetlen természetben éli mindennapjait Windt Gábor, aki üzletemberként, harcművészként és is ismert. Dandártábornok, hat danos karatemester és több üzleti vállalkozás tulajdonosa, vezetője.

A családi kezdőbetűkből ihlette GWR NANO hőszigetelő anyagunkkal, az üzleti életbe másfél évtizede robbantuk be, s immár tíz éve saját fejlesztésű termékünket forgalmazzuk, népszerűsítjük a nagyvilágban. Szó szerint húsz országban vagyunk megtalálhatóak, amelyet családi vállalkozás keretén belül forgalmazunk, értékesítünk.  Csak hogy a legfontosabbakat említsem, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Katar és a Közel-Kelet is fontos piacot biztosít számunkra.

Talán a legnagyobb referenciánk, a 2022-e katari futball világbajnokságon, a FIFA által akkreditált stadionok, külső-belső hőszigetelése. Egy stadion hőszigetelése megközelítőleg két hónap időtartam, de hogy a mindennapokból ragadjak ki példát, egy 200 négyzetméter alapterületű, kétszintes családi ház hőszigetelése három-öt munkanap alatt elkészül.

A GWR NANO különlegessége, hogy szórópisztollyal könnyen és gyorsan felvihető az adott felületre, egy milliméteres vastagsága, szemmel nem érzékelhető és mindemellett színre keverni is tudjuk igény szerint. Technikailag negyven-ötven éve létezik a hadi és űrtechnikában ez az anyag, melyet a GWR NANO által, az átlagélet szintjén beépítettünk a köztudatba, az építőiparba, mind a műemlékek, mind a lakó- és ipari ingatlanok területén. Természetesen még akár kamionokat, tartályokat és tulajdonképpen mindent lehet hőszigetelni, hiszen az anyaggal követjük a felületet és annak struktúráját, amelyet nem kitölt, hanem követ a hőszigetelőnk. Termékünk garantáltan, negyven százalékos energiamegtakarítást biztosít, amelyre húsz év garanciát vállalunk abban az esetben, amennyiben az általunk akkreditált, levizsgáztatott kivitelező szakembercsapattal végeztetik el a munkát.

Nemzetközi sikereink mellett jelenlegi törekvésem, hogy a hazai piacon is megvessük a lábunkat a GWR NANO termékünkkel, amely inkább egyfajta küldetéstudat, mint üzletpolitika, hiszen ami az egész világon elfogadott, abban a saját hazánk is élvezze a termék előnyeit.

Birtokomon három tesztház került kialakításra, amelyből az egyikben semmilyen szigetelés nem található, a másikban tíz centiméteres EPS-t, a harmadikban pedig a saját nanotechnológiával ellátott, páraáteresztő GWR NANO hőszigetelőanyagunkat használunk. Mindegyik épületünk bekamerázott akkreditált mérőórákkal, német TÜV SÜD kontroll alatt áll és azonos hőfok mellett ellenőrzik a mérési időszakokban.

A tesztek, mérések alapján, megkaptuk a TÜV SÜD Oktogon minősítést és ami nagyon ritka, NATO regisztrációs számmal is rendelkezünk, NATO termék vagyunk. 2021-ben a világ százhatvan hőszigeteléssel foglalkozó cégéből az első helyen végeztünk, amely által a termékünk az év szigetelője lett, így a legjobb szigetelő termékek közé emelték.

A hordozó felületeket magas nyomással lemossuk vagy kompresszorral lefújjuk és a száradást követően már fújás technikával felhordhatjuk az anyagunkat. Legyen az épület anyaga akár tégla vagy panel, cső vagy hajótest, a GWR NANO mindenre tökéletes választás. A hatékonyság egyik szempontja, hogy egy négyzetmilliméteren a nano technikának köszönhetően, ötvenezer kerámia és műanyag gömböcske van, közötte nano méretű részecskék vannak, amik felelnek a GWR NANO hőszigetelő tulajdonságaiért.

A lélegző, 12%-ig rugalmas termékünk, a felvitt felületeken a hőhidak megszüntetésével, a penész, a gombák és a salétrom megjelenését és a rozsdásodást teljesen kizárják.

Számunkra nincs lehetetlen, szükség esetén alpin technikával, kosaras kocsival elérjük a hőszigetelendő felületet és gyorsan, tisztán dolgozva, a konkurenciánál húsz százalékkal kedvezőbb áron hőszigetelünk. A 20 literes kiszerelésű GWR NANO, 19-20 négyzetméter hőszigetelésére elég – Tudtuk meg Windt Gábor tulajdonostól.

www.windttechnologies.com

www.gwrnano.com

www.gwr-nano.com

Megosztom