Molnár Judit bejárta a magyarországi multik világát a ranglétra alsó fokától egészen a vezető pozíciókig, felépített több saját vállalkozást, most pedig a személyes tapasztalatai és tudása alapján nyújt segítséget azoknak a női vállalkozóknak, akik hozzá fordulnak.

Közel tíz éven át dolgozott a multik világában a MOL és a TESCO középvezetői pozícióiban marketing és értékesítési területeken. Majd 2011-ben gondolt egy nagyot, és ahelyett, hogy egy újabb vezetői pozíciót fogadott volna el, saját vállalkozást indított. Ekkor még nem merészkedett túl messzire a korábbi területtől: az előző pozícióihoz kötődő in-store marketing területén indított saját céget, ami gyorsan sikeres lett. Olyannyira, hogy egy társat is bevett maga mellé, aki sok új ügyféllel és projekttel kecsegtette. Persze semmi sem lett az ígéretből, csak éveken át tartó pereskedés, amely sajnos ennek a cégnek a végéhez vezetett.

Élményprogram mindenkinek

– Kicsit belefáradtam a sok kellemetlen történésbe, nem is igazán értettem, miért történik ez velem. Közben született egy gyermekem, és szerettem volna más vizekre evezni, s több időt a lányommal tölteni. Ekkor fogalmazódott meg bennem egy élményprogram szervező cég ötlete, és született meg az It’s YOUR World – árulta el Molnár Judit.

Az It’s YOUR World programjai olyan NŐK és FÉRFIAK (csupa nagybetűvel) számára szerveződnek, akik szeretnek inspiráló társaságban minőségi időt eltölteni, új embereket megismerni és közben jól érezni magukat. A rendezvények a gasztronómián, a művészeti témákon át, egészen a sportig és a divatig számos területet érintenek. Az egyik legkedveltebb közülük a parfümkészítés világába kalauzolja a résztvevőket, Minya Viktória magyar származású parfümőr segítségével. Népszerűek a 2-3 napos elvonulások is, amelyeken a kényeztetés mellett a női lelket is ápolják kicsit, melyre szintén nagy szükség és igény van felgyorsult világunkban.

Mentorálás vállalkozóknak

Az élményszervező vállalkozás mellett elvállalta egy LEGO startup értékesítési vezetői pozícióját is, és elkezdett személyes mentoringgal, coachinggal, üzletfejlesztési tanácsadással foglalkozni.

– Egyre több női vállalkozó talált meg, hogy segítsek nekik túllendülni egy-egy elakadáson, vagy fogjam a kezüket egy új ötlet megvalósításában. Jelenleg két Mastermind csoportom is fut női vállalkozókkal, ahol havonta egyszer találkozunk és támogatjuk egymást, megoldást keresünk az aktuális problémákra. Nagyon nagy hálával tölt el az a rengeteg pozitív visszajelzés, amit a résztvevőktől folyamatosan kapok – fejtegette.

Üzlet és divat

Több hölgy ezekből a csoportokból egyéni mentoringra is jár hozzá, ahol nem csak üzleti, de stílus és brandépítési tanácsokat is kapnak.

– Igazából ez adta az ötletet legújabb projektemhez, melynek az It’s YOUR World, It’s YOUR Story nevet adtam.  A hölgyek, akikkel együtt dolgozom azon túl, hogy csodálatos és sikeres üzletasszonyok, igazán nőies nők és sok esetben édesanyák is, így több szerepben is helytállnak folyamatosan. Szerencsésnek érzem magam, hogy megismerhetem a történetüket, személyiségüket, amelyek közül sok példamutató lehet mások számára is – folytatta Judit. – Ezért is szeretném ezeket a hölgyeket bemutatni itt a lap hasábjain keresztül is az olvasók és a nagyvilág számára is. Gyönyörű ruhákban jelennek majd meg fantasztikus divattervező partneremnek köszönhetően, sminkben, üzleti környezetben fotózzuk őket. Fogadják őket nagy szeretettel az új Business Corner rovat főszereplőiként.

Fotók: Isza Ferenc

Megosztom