Érezze jól magát!

Team’Story

Hajtós Bertalan a Miskolci Egyetemen geoinformatikus mérnökként végzett, majd cégminősítő és vállalkozásfejlesztő cégeknél főleg adatbázisokkal, megbízhatósági minősítésekkel, majd ügyfélkezelő rendszerekkel foglalkozott, ahol többezer felsővezetővel volt kapcsolatban, így volt kiktől tanulni. Édesapja olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, édesanyja kézilabdás volt. Bertalan innen örökölte a kitartást és a győzni akarást.

Nagyon szeretek játszani, amit komolyan veszek és mindig győzni akarok. Innovatív felfogásomnak köszönhetően tulajdonképpen két film, a Játszma és az Éjszakai játék voltak ötletem kiváltói. Valami hasonlót, de mégis mást akartam.

Elkezdtem történeteket írni Story based játékokra. Elképzeltem, hogy milyen szerepeket lehetne megvalósítani, milyen eszközigény merül fel egy enteriőr kialakításához, jellemzően 50-70 játékos esetében.

Készítettem egy kérdőívet a cégek felé. A több mint félezer HR vezető válaszából kiderült, hogy az igény óriási. A fő elvárások között volt, hogy hasson a munkatársak együttműködésére a játék, növelje a szereplők lojalitását, és ami a legfontosabb, hogy mindenki érezze jól magát. Már rég megtanultam, hogy aranyszabályként kell kezelni, amit az ügyfelektől visszahallok. Valami egyedi, különleges kellett. Mi az egyik legfontosabb? A referenciaszemélyek! Így topkategóriás színészekre esett a választás, hiszen imádják, tisztelik őket, profi módon el tudják játszani a szerepeket, a történetet, amelyek meghökkentő, érdekes, látványos, vicces és érdekes dolgokat tudnak generálni.

Tudtam, hogy mit akarunk, kiknek akarjuk és hogyan. Már csak a kikkel volt a kérdés. Mindig is volt érzékem ahhoz, hogy megtaláljam a megfelelő embereket. Pszichológusokat és gamifikációs szakembereket bevonva összeállt a Team’Story csapata. Jelen pillanatban tizenöt fős a „törzsgárda”. Képesek vagyunk 20-300 fő egyidőben való szórakoztatására.

Exkluzív szolgáltatásunk, céges csapatépítő társasjátékunk egyik titka, hogy mindig valami újat és jobbat próbálunk nyújtani, hiszen a megrendelőink is mindig valami újat és jobbat keresnek csapataiknak, kollégáiknak.

Fordulatos, igaz történeteken alapuló reality társasjátékaink Magyarország TOP-kategóriás sorozat- és filmszínészeivel és veletek, testközelből, élőben valósul meg. Filmszerű sztorijaink olyan kedvelt csapatösszehozó programok ötvözete, mint a nyomozós vacsorák, szabadulószobák, treasure hunting, kódfejtő játékok és színház. Így már tényleg nem unatkozhat a csapat egyik tagja sem!  

www.teamstory.hu

helyszín: Hotel Vision Budapest

Megosztom