Hogyan lehet nőnek maradni az üzleti világ legférfiasabb szegmensében?

Hogyan lehet valaki egyszerre keménykezű és céltudatos vezető, ugyanakkor sugárzóan gyönyörű nő? Petrás Krisztina tudja a titkot, nem véletlen, hogy tökéletesen állnak rajta az üzletasszonyok számára tervezett business collection darabjai.

Petrás Krisztina gyermekkori nagy vágya volt, hogy egyszer belülről is megnézhesse a parlamentet, amikor kislányként Budapesten autózva szájtátva nézte a patinás épületet; arról azonban álmodni sem mert, hogy felnőttként nem csak látogatóként lép majd be ide, hanem a munkájából kifolyólag is lehetősége lesz ellátogatni az ország házába. A története azonban sokkal messzebb, nem is Magyarországon kezdődött, hanem a felvidéki Párkánytól néhány kilométerre egy kis faluban, Csatán.

– Földműveléssel foglalkozó családban születtem, talán innen ered a vonzódásom az agráriumhoz. Egész gyermekkoromban Magyarország és Budapest jelentette az álmaim netovábbját, mindig is itt szerettem volna tanulni, élni – fejtegette Krisztina.

Az egyetemi évek után a multik világában helyezkedett el, közben a szabadidejében belekóstolt a tévézésbe is: a TV2 Akadémián szerzett újságírói másoddiplomát. Ezután egy reklámfilmeket gyártó kisebb cégnél dolgozott, és saját vállalkozást is beindított, néhány éve azonban visszatért az állami szférába. A szorgalom, a kitartás és a bizonyítási vágy vitte előre minden pozíciójában: jelenleg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál dolgozik marketing-kommunikációs igazgatóként.

Kriszti minden porcikájában ízig-vérig nő, rajong a csinos ruhákért, és mindig tökéletes a kinézete.

„A nőies elegancia szeretete és megélése családi mintából fakad, ebben nőttem fel, számomra mindez természetes. Véleményem szerint egy női vezetőnek sosem szabad megfeledkezni arról, hogy nemcsak vezető, de nő is egyben – az elegáns ruhák magabiztosságot kölcsönöznek, ezért viseljük azokat bátran.”

H.N.

Ruha: Navona Fashion
Smink: Krista Gabriella
Helyszín: Hotel Vision Budapest

Megosztom