Exkluzív és természetes

Ha igazán egyedi lakásdekorációra vágyunk, akkor a legjobb választás egy egyedileg készült eredeti szőrme párnával és egy ölelős szőrmetakaróval feldobni a nappalit.

Nincs is jobb érzés, mint a dermesztő hidegben beburkolózni egy pihe-puha meleg szőrmekabátba. Az otthonunk is megérdemli ezt a luxust, ráadásul a Furevernél a lehetőségeinknek csak a képzeletünk szab határt. 

– Díszpárnát, takarót, fali panelt, ágyvéget, vagy gyakorlatilag bármit el lehet készíteni szőrméből. Hihetetlen mennyire fel tud dobni egy egyszerű kanapét két mutatós szőrmepárna. A takaróinkat pedig a melegségük és csodálatos textúrájuk miatt szeretik legjobban. – fejtegette a Furever Home Design  szőrmeüzlet designer szakembere. –  Ezek a termékek egyediek, kézzel készítenek minden egyes darabot a szűcsmesterek, gondosan válogatott elsőosztályú szőrmealapanyagból. Amellett, hogy különlegesek, teljesen természetesek is, nincs bennük egy csepp műanyag sem, ami fontos szempont lehet annak, aki környezetvédelem szempontjából felelősen vásárol. A legnépszerűbbek a nyúl, a nerc, a bárány és a pézsma termékek, de sokan keresik az extra prémeket, mint például a csincsillát, rókát, és cobolyt. Ezek nemcsak gyönyörűek, de tartósak is: akár 10-20 évig az otthonunk díszei lesznek.

– A vásárlás után is a vevőink rendelkezésére állunk. Segítséget nyújtunk a szőrméből készült termékek tisztításában és karbantartásában,  javításában. Ezek az anyagok különleges bánásmódot igényelnek, amit mi biztosítani tudunk a számukra – legyen szó szőrmebundáról, vagy szőrme lakberendezési termékekről. Nagy öröm ez számunkra. Hiszen egy olyan világban, ahol kevés maradandó érték van a divatban és a lakberendezésben, a szőrme hosszú évekig kíséri a tulajdonosát, és mi ezt időt végig tudjuk követni szakértelemmel és szeretettel.

www.fureverbycsanyi.com

H. N.

Megosztom