A fenntartható divat nagykövete

,,A NAVONA NŐ könnyed, sikkes, ellenállhatatlan. Őnekik tervezem a ruhákat.”

Megla Rózsa a NAVONA fashion alapítója és divattervezője, a fenntartható divat nagykövete, akinek sztárok viselik ruháit  több mint 70 magazin címlapján. 

Betekinthetünk divatszalonjának életébe és megismerhetjük ars poeticáját.

A tervezés egy komplex folyamat. Folyamatosan figyelem a trendeket, az  új fejlesztésű alapanyagokat, új megoldásokat. A szalonban én foglalkozom a vendégekkel, sokat kérdezek, beszélgetünk. Felmérem az elképzelést, a vágyakat, a különleges kívánságokat, a szín- és formavilágot a hölgyek egyéni álmai, elképzelései szerint. Ezután elkészítjük a szakemberekkel a business-look, casual, vagy az alkalomhoz illő egyedi ruhát, kollekciót.  

 Odafigyelek a minőségre, a pontos szervezésre. Fontosnak tartom az embert és a szakmai tudást. Ma a legfontosabb teendőm a pontos irány megtervezése, a jelenlét a napi feladatokban. A döntéseket pillanatok alatt kell meghoznom, az idővel való játék egy nagy sakktábla, minden lépésnek következménye van.

Szenvedéllyel, hittel, lelkesedéssel végzem a teendőimet, hogy a világ jobb hely legyen, hisz az élet egy megújuló körforgás a maga csodás mindennapjaival. Alkossunk minden nap olyat, ami emlékezetes marad.  Így lesz a jelenünk a jövőnk víziója.

www.navona-fashion.com 

Megosztom