Zema ékszer kollekció

Napkirályliliom (vagy Maylily)

A ZEMA – klasszikus és egyedi kollekciói mellett – létrehozott egy olyan, folyamatosan változó és limitált darabszámú (max. 5 db!) kollekciócsaládot, mely frissen tükrözi az adott időszak színtrendjeit. A speciális darabok havonta jelennek meg a ritkaságot kedvelők örömére.

A páratlan ’alkotások’ mintázata szintén jellegzetes, a legutolsó divatot tükrözi.

A május havi ZEMA kollekció  fő színe : sárgaA sárga, mint minden alapszín a színnevek között, csupán alapinformáció, hiszen kb. 130 féle (!) árnyalatát használják szerte a világon, az ananászsárgától a vaníliasárgáig, de létezik Van Gogh-sárga vagy zsufasárga szín is.

A ZEMA ékszerkollekcióiban minden színnek – így a sárgának is csak a pozitív aspektusát próbáljuk megfogni. Jelen színünk a vidám, feltűnő csoportba tartozik. A fény, a hit, a jóság és az intellektus színe. Erőt ad és vidámságot kelt. A kreativitás és az életkedv színe. Mivel a legfeltűnőbb szín, így azonnal rászegeződik a tekintet, aktiválja agyunkat. A sárga olyan árnyalatai, mint a citromsárga, napsárga, kanárisárga lelki felvidulást eredményez.

Tehát jöhet a frissesség és az öröm májusban! Elő a sárgával, elő a ZEMA májusi kollekciójával  így a nyár előszobájában!

www.zemajewels.hu

FOTÓK: DITTRICHPHOTO
MODELL: GYÖRGY-HORVÁTH ZSUZSA

Megosztom