„Gyermekkoromban volt egy álmom, hogy a divatszakmában is jelen legyek és az álmom valóra vált. Egész életemben mindent megpróbáltam megvalósítani, amit akartam, azaz valóra váltottam az álmaimat.” – tudtuk meg Dr. Galkina Elenától, aki nem mellékesen, szociálpszichológiából doktorált.

Több mint húsz éve foglalkozom divattal és két világcéget hoztam Európába és azon belül Magyarországra. Az egyik az estélyi ruhákra fókuszál a koktélruháktól a nagyestélyiken keresztül, amelyek a világhírű modellek, színészek vörös szőnyegen való vonulásakor is megállják a helyüket. Ez nem más, mint a Terani Couture, amely harmincéves fennállása alatt többször nyerte el a legjobb design címet. A márkának egész Európában kizárólagos forgalmazója és nagykövete vagyok, amelyet nemcsak feladatként, hanem egyfajta „szerelemből” is népszerűsítek.

A Style Avenue ékszerek az elegancián túl extravagánsak, egyediek és dekoratívak. A mindennapoktól az elegáns eseményekig hordhatóak, kombinálhatóak és tökéletesen alkalmasak arra, hogy a már említett Terani eleganciát kiegészítsék. A Naomi, Capri, Butterfly, Éden, Erzsébet és Exotics kollekciók minden korosztályt és igényt kielégítenek. Természetesen a kollekciókon belül minden megtalálható, ami ékszer, a brossoktól a nagyon különleges gyűrűkön keresztül a nyakláncokon túl a karkötőkig, fülbevalókig.

A divat ezen himnuszát megtekinthetik Budapesten a Secret Show Room divatgalériánkban.

www.teranicouture.com

www.styleavenue.sz

Megosztom