2021. június 22-én a Hungarikum Bizottság Kiemelkedő Nemzeti Értékké nyilvánította a ZEMA ékszert!
Óriási öröm és megtiszteltetés ez a márkánknak. 2014-ben kerültünk be a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei értéktárba, ami tovább emelte termékeink hírnevét.

Munkánk során igyekszünk minél szélesebb spektrumban felszínre hozni azokat az őseinktől ránk hagyott motívumokat, amelyek a magyarság szimbólumai. Minden új kollekciónk megalkotását hatalmas kutatómunka előzi meg. Missziónk a magyar identitás, a magyar népi motívumok átadása a mai kor emberének és a jövő generációjának.

Az ékszereken felhasznált motívumok igen széleskörűek, az ősi motívumokon keresztül a tradicionális népi motívumokon át ismert és elismert magyar festőművészek munkái is megjelennek az ékszereken. Így minden korosztály megtalálhatja a hozzá leginkább közelálló darabot.

Célunk, hogy a gazdag magyar motívumvilágot külföldön is minél többen megismerjék. Számos bemutatón, kiállításon, fashion show-n vettünk részt, ahol ékszereink óriási sikert arattak.
Állandó feladatunk a piac folyamatos bővítése, Magyarországon számos exkluzív souvenir shopban megtalálhatóak az ékszereink, így a turisták is előszeretettel vásárolják. Dolgozunk egy külföldi online shop fejlesztésén, melyen keresztül minél szélesebb körben tudjuk eljuttatni termékeinket, ezáltal megismertetni a magyar motívumok széles palettáját a 21. század vásárlójával.

Kiemelkedő Nemzeti Értékké válni büszkeség számunkra, 15 éves kemény, kitartó munkánk gyümölcse. Köszönet a ZEMA teljes csapatának.

„Tartós boldogságot adó sikerre akkor lelhetünk, ha arra törekszünk, hogy gazdagítsuk mások életét.” – Gary Chapman

www.zemajewels.hu

Megosztom