Aventinus Hotel

Akár aktívan óhajt pihenni, akár „csak úgy”, érdemes Nyíregyházára, a város első, exkluzív négycsillagos szállodájába jönni. A 29 szobás Aventinus Hotel Sóstógyógyfürdőn, a városközponttól 5 kilométernyire várja vendégeit, csendes, erdei környezetben. A sóstói parkerdőben, a tó közelében fellelhető hotel a nyugodt pihenésre vágyók úti céljaként ajánlható. Az év minden napján nyitva tartó Aventinusban lakni különösen megéri a nászutasoknak és a nyugdíjasoknak, a hotel gáláns kedvezményt biztosít előbbieknek harminc, utóbbiaknak húsz százalékkal olcsóbb kínálatával.

A szálloda szomszédságában lévő Aquarius Élményfürdő és Tófürdő elsősorban nyugalmat kínál, míg mozgalmasabb órákat ígér a családoknak a Kalandpark. Hatalmas élmény a Sóstó Zoo, a Nyíregyházi Állatpark, amely a fővárosi után a legnagyobb Magyarországon. További vonzerő a hotel közelében működő interaktív, multimédiás ökojátszóház, a Futurobi. A Sóstói Szabadtéri Színház gazdag nyári programmal jelentkezik, a kulináris élvezetekre fogékonyakat bortúrával invitálják a Hegyaljára, a szellemi táplálékot a sétaúttal elérhető Sóstói Múzeumfalu kínálja. 

A Sóstói erdő a város éke, a tó vizének Mátyás király kora óta sajátos gyógyerőt tulajdonítanak a mai napig, mind gyógy-, mind gyermekmedence a strandolók rendelkezésére áll, s a Parkfürdő is sokak számára jelent igazi felüdülést.

A Tölgyes Panzió és Étterem  csodálatos környezetben, a Sóstógyógyfürdőre vezető erdei úton, 19.századi villák szomszédságában helyezkedik el. A 2016-ban teljesen felújított szállodai részben rendkívül kedvező áron, 10 kétágyas szobával és 1 speciális földszinti szobával modern és elegáns hangulatban várja kedves Vendégeit. Az Étteremben szezonális és friss alapanyagokból készült gasztronómiai élményt nyújtó ételeket kóstolhatnak meg.

Praktikus információk a vendégeknek: fizetni lehet készpénzzel és bankkártyával, de SZÉP Kártyát és Erzsébet utalványt is elfogadnak.

www.aventinushotel.hu
www.tolgyespanzio.hu