Gentle men’s day

TAKE TIME FOR YOUR ULTIMATE MOMENTS

A bécsi székhelyű Rottenschlager Consulting PR ügynökség kitett magáért. Az életstílus magazinokra fókuszálva, Európa országaiból száz vendéget invitált meg amszterdami partijára. Luxusautókkal és elegáns hajókkal szállították a vendégeket a Gentlemen’s day név alatt futó bemutatóval egybekötött partijukra, ahol megismerhettük a Baldessarini legújabb illatát a Baldessarini Ultimate termékcsaládot.

A BALDESSARINI a férfidivatban a kompromisszumoktól mentes minőség és az elegancia névjegye. A márka összetéveszthetetlen egyénisége megjelenik egyedülálló illataiban, melyek egy olyan dinamikus, független és stílusos férfi számára készültek, aki a saját útját járja. A márka célja a legmagasabb elvárásoknak való megfelelés, és ez az illataira vonatkozóan is igaz.

Egy legbelső sávban száguldozó életstílus megteremtése, a kalandos út és a legértékesebb pillanatok folytonos keresése. Mindent megszerezni és átélni, mind az öt érzékkel. Karakterünk megmutatása, felemelkedés és a legjobb formánk felszínre törése. Összemérni magunkat másokkal és túlnőni rajtuk. Az illat olyan, mint egy véglet, nem tűri a kompromisszumokat. A használója végletes életet él és mivel ismeri a valóban végletes pillanatokat, előszeretettel ki is élvezi ezeket. Új szabályokat teremt, és mindig győzedelmeskedik.

A Baldessarini Ultimate minden mozdulatnak határozottságot ad és vibráló energiát sugároz. Viselője szuverén férfiassággal rendelkezik és soha nem keresi a közvetlen összehasonlítást, hiszen ebben bármikor felülkerekedik. Érdekérvényesítő, előrelátó és vonzó – jelenlétéhez nem fér kétség.

A termékcsalád (Eau de Toilette, After Shave Lotion, Shower Gel, Deodorant Stick) gondoskodik a konzekvens illat-, és testápolási élményről.

www.baldessarini-fragrances.com

SZ.J.

Megosztom