Dizájn és teljesítmény

Megérkezett a Samsung legújabb nagyágyúja, a Samsung Galaxy S6 edge+, amely lenyűgöző megjelenésével, 5,7 colos, kétoldalt hajlított kijelzőjével és megalkuvást nem ismerő teljesítményével nemcsak a csúcstechnológia, hanem a divat szerelmeseit is elkápráztatja. Továbbfejlesztett fotó- és videó funkciói révén egy pillanat alatt profi minőségű tartalmakat oszthatunk meg vele a közösségi médiában, sőt, akár élőképet is közvetíthetünk róla. Az új okostelefonnal nem lesz többé macera az akkumulátortöltés: erről a gyorstöltési technológia és a vezeték nélküli töltés is gondoskodik. A különböző tárolókapacitással, és trendi színekben elérhető S6 edge+ készülékek közül bárki könnyen megtalálja az igényeihez és a stílusához legjobban illőt.

A dizájn és a funkcionalitás tökéletes egyensúlya

A fém és üveg lenyűgöző kombinációjára épülő, 5,7 colos okostelefon a Galaxy S6 edge egyedülálló és innovatív dizájnját viszi tovább, még elegánsabb, még visszafogottabb és még finomabban kidolgozott formában. A kétoldalt ívelt képernyő a készülék kezelését is kényelmesebbé és gyorsabbá teszi.  Az új „Apps edge” a hajlított kijelzőn egy egyszerű mozdulattal azonnali hozzáférést biztosít a felhasználóknak a kedvenc alkalmazásukhoz. A „People edge” pedig az egyszerű és gyors kommunikációt segíti: a képernyő szélén az előre beállított, legfontosabb kapcsolatok közül válogatva közvetlenül kezdeményezhető a hívás vagy az üzenetküldés.

Teljesítmény megalkuvás nélkül

A hatalmas, 5,7 colos Quad HD Super Amoled kijelzőjének mélyebb kontrasztja és nagyobb részletgazdagsága révén a Galaxy S6 edge+ magával ragadó multimédia élményt nyújt. A hihetetlenül erőteljes processzora és a megnövelt 4 gigabájtos RAM-ja révén az új készülék a piac legerősebb teljesítményét nyújtja. Ennek köszönhetően zökkenőmentesen végezhetünk rajta egyszerre több feladatot is és a legjobb grafikájú játékokat is a legjobb minőségben élvezhetjük.

Élő közvetítés telefonról

A kimagasló minőségű, 4k felbontású videó rögzítésére is alkalmas kamera, és a továbbfejlesztett fotó- és video funkciók révén bárki profi minőségű képeket rögzíthet a készülékkel – amit akár egy pillanat alatt a közösségi médiában is megoszthat. A digitális képstabilizációnak köszönhetően akár menet közben is éles, jó minőségű videók készíthetők. A készülék az élő közvetítését is lehetővé teszi, méghozzá Full HD minőségben. Az élő képet megoszthatjuk egy személlyel, egy csoporttal, vagy szélesebb közönséggel is a YouTube Live segítségével. Egy YouTube linkre van szükség csupán ahhoz, hogy bárki okostelefonon, PC-n, vagy okostévén követhesse a Galaxy S6 edge+ által közvetített képet.

Nem macera többé a telefontöltés

A Galaxy S6 edge+ a Samsung gyors vezetékes és vezeték nélküli töltési technológiáját használja. Utóbbi gyakorlatilag bármely ma elérhető vezeték nélküli töltővel kompatibilis. Az eszköz vezetékes töltéssel körülbelül 90 perc, vezeték nélküli töltővel pedig 120 perc alatt tölthető fel.

Találd meg a hozzád illő S6 edge+ készüléket!

A Samsung Galaxy S6 edge+ 32 gigabájtos, illetve 64 gigabájtos tároló kapacitással érhető el. A stílusunkhoz leginkább illő készüléket különböző színek – köztük arany platina és fekete zafír – között válogatva találhatjuk meg.

Bővebb információ: www.samsung.com