Hirdetés

Béreljen stéget!

Google Plus

Pillanatnyilag nyolcszáz négyzetméternyi áll az igénylők rendelkezésére, ha stéget akarnak bérelni, s hol másutt tennék ezt, mint a terület világgazdájának, a Jetfloat International-nek a kizárólagos magyarországi képviselőjénél, az Úszóstég Kft.-nél. Az óriásmolekulás polietilénből készült, Jetfloat-elemek alkotta építményeknek nagy a keletjük.

Újabban még nagyobb a választék, miután tovább növelte készletét Kálóczy Antal, a 2003-ban létrejött cég feje, aki bő két évtizede hozta be az elsőt az egymással összekapcsolt műanyag építőelemek alkotta, négyzetméterenként 350 kilós terhet is elbíró, környezetbarát stégekből. A tavalyi füredi vizes vb után az idei balatoni úszó világkupa-versenyen is jelen lesz híres márkájával. Triatlonisták szintén bérelnek nála az úszásnál szükséges vízi alkalmatosságokat az idei fehérvári bajnokságukra, de nemcsak sportra, ezer más célra is használhatók ezek a stégek, például kotrógépes munkáknál, aztán ezekről dolgozhatnak hídépítők, tisztíthatnak róluk rakpartokat – szolgál megannyi ipari példával is Kálóczy Antal. „Már le vagyok szerződve többek között az ez évi szigethalmi majálisra, amikor is a Ráckevei Dunát hidaljuk át, az alkalmi hidunkon jöhetnek-mehetnek majd az ünnepelni vágyók – mondta el magazinunknak.
- Szállítok idén is a Mályi-tóra, aztán várhatóan Nyékládházánál, egy Miskolc melletti bányatóra ugyancsak mi telepítünk stégeket.” 

 

A cég rendre felbukkan olyan helyeken, így a nagyobb mélységű, veszélyes bányatavaknál is, ahol nem engedélyeznek strandot a hatóságok. „Mi itt is tudunk segíteni stégjeinkkel, ha kell, akár versenyekre is alkalmas, hálós úszómedencét varázsolva oda, ahová kérik.”

Képek

Béreljen stéget!Béreljen stéget!Béreljen stéget!Béreljen stéget!

Google Plus

Galéria

Béreljen stéget!
  • Béreljen stéget!
  • Béreljen stéget!
  • Béreljen stéget!
  • Béreljen stéget!

Hirdetés