Elektromos kerékpárok most akár 150.000 Ft állami támogatással! Élj az előrendeléssel, hogy te se maradj ki belőle!

Amikor több mint 130 év tradíciója és tapasztalata találkozik az innovációval és inspiráltsággal, az eredmény mindig nagyon izgalmas. Így született meg a Bianchi Lif-E, elektromos mobilitási programja – egy új világ, mely tükrözi az új életstílusokat és mobilitási trendeket. Az olasz kerékpárgyártó olyan közönséget céloz meg az elektromos bringáikkal, akiknek a kerékpározás az életvitelük része, akik hisznek a fenntarthatóságban és támogatják, hogy a világ jobb hellyé váljon.

Az E-Spillo modellek (Luxury, Active) megkönnyíthetik a munkába járást, a bevásárlást, a komfortos városi közlekedést, időtlen stílussal.

Akik pedig a kalandokat keresik, és korlátok nélkül fedeznék fel a csúcsokat, azok a Bianchi T-Tronik Sport új generációs elektromos montijai közül válogathatnak.

A pályázat keretében magánszemélyek kaphatnak támogatást, nyomatékszenzoros kerékpárok esetében 150 ezer forintot és legfeljebb a jármű árának felét. Maximum 900.000 forint értékű pedelec kerékpárra lehet a támogatást igényelni. Üzletünkben lehetőség van a kerékpár előrendelésére egy előzetes konzultációt követően, ahol szakképzett kollégáink segítenek a megfelelő modell kiválasztásában.

Bringaland Kerékpárüzlet és Szerviz

1078 Budapest, Dózsa György út 78.

www.bringaland.hu

www.bianchi.hu

 

Megosztom