Magyarország elsőszámú kerékpárüzlete

2020-ban a hazai kerékpáros közösség a legkedveltebb bringaboltnak választott minket, amit ezúton is köszönünk. Igyekszünk idén is kiérdemelni és hálás feladatként azon dolgozunk, hogy még többeket hozzásegíthessünk a kerékpározás nyújtotta szabadság és egészség élményéhez.

Idén már öt kerékpár márkával – Bianchi, Specialized, Cube, Merida és Giant – várjuk a hozzánk érkezőket, annak érdekében, hogy a pandémia alatt kialakult nagymértékű keresletet ki tudjuk szolgálni, legyen szó hobbistákról vagy profi sportolókról.

Szolgáltatásaink közé tartozik a kerékpár testreszabása, a Body Geometry Fit.  Célja a kerékpáros és a kerékpár tökéletes összhangja a hatékonyabb, dinamikus, a lehető legkényelmesebb és a minél hosszabb távú kerékpározás, a sérülések elkerülése, valamint a meglévő problémák korrigálása.

Shimano Service Center szolgáltatásunkkal pedig a kerékpár szervizelése is a legjobb kezekben történhet, adott esetben érdemes kivárni a hosszabb várakozást egy-egy időpontért.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy házon belül minden biztosított, ha kerékpárról van szó, profi környezetben, képzett értékesítőkkel.

Azoknak, akik otthonról szeretnek kényelmesen vásárolni, a kialakult vírushelyzet miatt is ajánljuk webáruházunkat, ahol üzletünk raktárkészlete is látható, ezzel leegyszerűsítve a megrendelés menetét.

www.bringaland.hu

www.bianchi.hu

Megosztom