Fibula Residence Hotel & Wellness

Pécs egyetlen felnőttbarát szálláshelyeként öt épületből álló komplexum mintegy négyezer négyzetméteren fogadja vendégeit a belváros szívében, nyugodt, exkluzív környezetben. A Fibula Residence Hotel & Wellness egy olyan izgalmas területen került megépítésre, ahol egykor Diocletianus császár vonulhatott át seregével. A „Fibula” elnevezés is ennek köszönhető, hiszen több évnyi feltárás alatt a régészek megtalálták azt a felbecsülhetetlen értékű hagymafejes fibulát, melyről az apartmanhotel a nevét is kapta.

Összesen harminckét modern stílusú apartmannal, szobával és lakosztállyal várják vendégeiket. Vendégként, keresési fázisunkban, megérdemelten, elsőként jön fel a négycsillagos lehetőségek között a Fibula Hotel. Érkezésünkkor már az impozáns homlokzat megragadott minket, melyet a belső enteriőr csak fokozott. Kijelenthetjük, hogy a jó ízlés, az elegancia és a minőség találkozott. Hihetetlen igényességgel, minden négyzetcentiméter meg lett álmodva, mint később megtudtuk, Reszler Andrea ügyvezető asszony által.

Természetesen a személyzet is ugyanazt a magas színvonalat tükrözi, mint az apartmanhotel. Visszafogott, udvarias és figyelmes hölgyek és urak vigyáztak reggeltől estig a kényelmünkre, komfortérzetünkre.

A kétszintes VIP lakosztály kényelmét élvezhettük, melynek alsó szintjén egy impozáns nappali fogad minket, míg a felső szinten hálószobánkat egy üvegfal választja el fürdőszobánktól, az ott található hatalmas sarokkádtól.

A legeket nehéz fokozni, de a wellness részleg, úszómedencéjével, szaunavilágával, mindent visz és tényleg mindenkinek ajánljuk Pécs ezen „ékszerdobozát”.

www.fibulahotel.hu

Megosztom