A harmónia forrása

Harmónia forrásvíz a kristály technológia jegyében

Tálas Szabolcs fogtechnikusként végzett és dolgozik, de a pálos és táltos rendek érdekelték, amellyel kapcsolatban folyamatosan tovább képezte magát. Pap Boglárka, aki pénzügy-számvitel szakon végzett, egyben lelki terapeuta és tudatosság fejlesztőként dolgozott, aki mindig is az embereknek szeretne segíteni. Tíz éve egy spirituális személyiségfejlesztő elvonuláson ismerkedtek meg, majd az életük és munkájuk egybeforrt. Immár fél évtizede egy párt alkotnak és együttes erővel próbálnak segíteni az embereken.

  • (T.Sz.): Gyerekkorom óta érdekeltek a misztikumok, a spirituális világ. Számmisztikával, tenyérelemzéssel, tarokkártya vetéssel és egyéb gyógyítási technikákkal kezeltem embereket. Szülővárosomban, Kalocsán vezettem is egy közösséget, de a szellemi síkból visszatértem az anyagi világba és 2017-ben Budapestre költöztem.
  • (P.B.): Szabolcs már tíz éve foglalkozik a forrásvízzel, annak energetizálásával és értékesítésével. Egy meditáció során jutott tudomására, hogy egy olyan informált vizet is létre lehet hozni, amely nagymértékben segíti a testi folyamatok megújulását.
  • (T.Sz.): 2012-ben hoztam létre a Harmónia vizet. Ez a víz mindenben más, mint a többi. Maga az alapvíz forrásvízből készül. Hat forrás összegyűjtött vize, ami a legközelebb áll az emberi test szerkezetéhez. Ezt a hatos hexagonális felépítést ugyanaz jellemzi, mint a DNS alapegységét. A forrásvíz az, ami a Föld és a bolygó közti tér elektromágneses mezejéből gyűjti be az információkat. Mi az említett tiszta forrásvizet informáljuk a kristályok által és a szeretet és tudatosság harmóniájára hangoljuk.
  • (P.B.): Ideálisan alacsony az ásványi anyag és nátrium tartalom. A mi kristályainkat, a három alapkristályunkat az alapján választottuk ki, hogy mindegyik tizenkét DNS szállal azonos frekvencián rezegjen, ami azért fontos, mert ezek a rezgések hozzák létre a szeretet, tudatosság és harmónia egységét.
  • (T.Sz.): Érdekes módon, előbb volt meg a vizünk, mint a rendszerünk. Elkezdtük a meglévő vizünk kristályrendszerét boncolgatni, kutatni, fejleszteni. A szív és az agy kristályaiból áll a rendszer, amik együttesen teremtik meg a harmóniát a harmadik kristály által.
  • (P.B.): Ezt követően elkezdtük gyártani a piacképes, minőségi vizünket. Tudatosan elkezdtünk segíteni a vásárlóknak, fogyasztóknak, hogy jobban megértsék a Harmónia forrásvíz lényegét. Tökéletesítettük, levédettük, engedélyeztettük és forgalomba helyeztük a termékünket.
  • (T.Sz.): A lényeg a szív és az agy koherens együttműködése. Az agyunknak szüksége van érzelmi intuícióra, a szívünknek pedig szüksége van tudatosságra, s a mi forrásvizünk hozzásegít eme harmónia kialakulásához.
  • (P.B.): Termékeink savas, mentes és oxigénnel dúsított változatban kaphatóak, pat palackban 0,33, 0,7 és 1,5 literes kiszerelésben. Üveges verzióban 0,25 és 0,7 literes vizünk megjelenése mentes és savas változatban készül.
  • (T.Sz.): A 2021-es dubai világkiállításon való jelenlétünk, mely fennállásunk legjelentősebb, legfényesebben ragyogó mérföldköve, adott egy óriási, plusz energiát számunkra. Levédett rendszerünket az egész világ megismerhette, számunkra pedig egyfajta megvilágosodásként tudatosodott, hogy egy világszabadalom lehetősége van a kezünkben.

„Ha hiszel benne, ha nem, a Harmónia forrásvizet fogyasztók egyszerűen jobban érzik magukat.”

www.harmoniaviz.hu

Megosztom