…”a szerencse csak azokra köszönt rá, akik meg is látják azt”…

A több mint 50 éves cég, egy kicsi családi vállalkozásként indult az alapító Carmen Vidal határozottságának köszönhetően és napjainkra nemzetközi nagyvállalattá fejlődött anélkül, hogy cégfilozófiája megváltozott volna. Carmen Vidal a híres alapítók, mint Estée Lauder, Elisabeth Arden, Maria Carita kortársa és versenytársaként a professzionális kozmetika felé fordult, mert ebben látta élete értelmét, célját, szerencséje csillagát.

 A 88 országban ismert modern nagyvállalatot ma már az unokák irányítják. Az alapítás óta a mindennapi kihívások változtak, de a célkitűzések nem.   Ma is a professzionális kozmetikai piac igényeinek megfelelő prémium minőségű és nagy hatékonyságú termékeket fejlesztenek és gyártanak.

Földünk legkiválóbb termőhelyeiről összeválogatott nyersanyagokból magas minőségű hatóanyagokat vonnak ki, majd az egyes bőrtípusok, esztétikai problémák sajátságainak megfelelően elkészülnek a termékek a professzionális szépségszalonok, dermo-esztétikai centrumok, wellness és spa központok igényeinek megfelelően. De ugyanitt készülnek a kellemes textúrájú, diszkrét illatú termékek a végfelhasználók számára, mint a rajongásig szeretett Timexpert “időmegállító” krémek, szérumok, szemkontúr ápolók.

Hogy mi a jövő? A géntechnológiai kutatások és az eredmények hasznosítása az esztétikai kezelések és a személyre szabott bőrápolás területén.  

A Germaine de Capuccini kezeléssekkel, rituálékkal és a végfelhasználók számára készült termékekkel Magyarországon is folyamatosan találkozhatunk a legkiválóbb 4-5 csillagos szállodákban, szépségszalonokban és esztétikai centrumokban.

www.germaine-de-capuccini.hu
www.szepsegshop.hu

Megosztom