Tabajdon lezajlott az elegancia hétvégéje és az év egyik legemlékezetesebb sporteseménye, a BMW Diplomata Lovaspóló Kupa a Magyar Polo Club szervezésében.  A magyar lovaspóló világsikerű hagyománya ismét méltó módon került megünneplésre: a versenyre – a magyarokon kívül – egyiptomi, pakisztáni, perzsa, orosz, francia, belga, argentin játékosok érkeztek – , tájékoztatott Ivanics Edit főszervező.

A döntő napján, VIP rendezvény keretében folyt a küzdelem a dobogós helyekért, miközben a pályán kívül is kezdetét vette a fejdíszek, kalapok felvonulása, játékos vetélkedése. A lovasversenyek hölgy vendégei között világszerte hagyománya van a különleges kalapok viselésének, és ez egyre inkább meghonosodik nálunk is.

Árnyékot biztosító praktikum helyett a dekorativitás, az önkifejezés eszközévé vált ez az öltözék kiegészítő.  Szokatlan formai megoldások, izgalmas anyagpárosítások, a hölgyek ruhájához illő  színek és textúrák jelennek meg. Megannyi üzenetet közvetíthetnek; lehet elegáns, visszafogott, természetes, drámai, könnyed, lendületes, humoros, játékos, extravagáns… , mint ahogy viselőjük is.

Idén első alkalommal mutatkozhatott be munkáival a rendezvényen a Trangoni stúdió tervezőpárosa. Belvárosi stúdiójukban egyedi menyasszonyi, alkalmi fejdíszek, hajékszerek és kalapok készülnek, így örömmel vették a „Magyar Ascot”  kihívását.  A nemzetközi tapasztalatú tervezői műhely részben Bártfai Lilla látvány-, és jelmeztervezői, részben Bártfai Márta textiltervezői ismereteire épül.

A TRANGONI fejdíszek méltó módon képviseltették magukat a versenyen, a rendezvény főszervezője, Ivanics Edit és a műsorvezető Ivanics Gina is az ő alkotásaikat viselte. A Magyar Lovaspóló Club rendezvényét évről – évre kiváló minőségű prémiumkategóriás termékek és szolgáltatók veszik körül, így emelve a „Királyok sportjának” is nevezett lovaspóló tiszteletét.

www.trangoli.hu
www.magyarpoloclub.hu

Megosztom