Harmónia a szeretet ünnepén

Tálas Szabolcs, a Harmónia víz megalkotója, már szerepelt magazinunkban párjával, Pap Boglárkával. Energetizált forrásvizüket a lakosság, a vendéglátás és a szállodaipar területén is értékesítik, forgalmazzák. Ahova a Harmónia víz „becsordogál”, attól a pillanattól ott stabilan jelen vannak.

Hogy csak néhány példát említsünk, a balatonfüredi Lua Resortban, amely az északi part egyik impozáns luxushotelje, az Il Primo étteremben, a Várkert Bazárnál a Marvelosa étteremben, amely egy valódi ékszerdobozként húzódik meg a történelem árnyékában, a Kossuth 1 Pékség és Kávézóban, ahol törekednek a hazai top termékeket forgalmazni, ugyanúgy jelen vagyunk, mint a Coyote Cafféban, vagy éppen a MagNet Közösségi Házban.

Vizünk lényege a szív és az agy koherens együttműködése. Ennek megfelelő kristályokból megalkotott rendszerünk a Szeretet és Tudatosság Harmóniájának programját közvetíti sejtjeinknek.

A 12 DNS szál frekvenciájával együtt rezgő mesterkristályok közül 3 alkotóeleme a Harmónia víz rendszerének. Ezen kristályok és az általuk bevitt információk a szív és az agy együttműködésével segítik a genetikánk pozitív irányú változását és a DNS újrakódolását.

Nemcsak bel-, hanem kültartalmát tekintve is minőségre törekszünk. Talán a legsikeresebb termékünk az arany-fekete színkombinációnk, amely eleganciájával, a legmagasabb szinten, a legexkluzívabb környezetben is megállja a helyét.

Jövőt tekintve, erősen gondolkodunk a Beauty vonal kiépítésével kapcsolatban is, hiszen a hidratáció egyik alappillére a természetes élő forrásvíz, melynek struktúrája áll a legközelebb az emberi szervezetet alkotó szerkezeti folyadékhoz, így azonnal életerővel tölti fel sejtjeinket. Mindemellett a Harmónia víz által bevitt magas rezgések és frekvenciák hidratált, pozitív sejtkörnyezetet idéznek elő, így a szépségipar bármely szektorában kiváló alapanyagként is szolgál.

Továbbá célunk között szerepel még a technológiánk fejlesztése, többszörösítése és ezáltal a nemzetközi piac meghódítása is.

Az adventi időszak és főleg a karácsony közeledtével mindenki igyekszik a testi-lelki harmóniát megteremteni, amihez mi szívből ajánljuk vizeinket.

Ne csak az ünnepi asztal dísze, hanem a szívekben is Szeretet, Harmónia és béke legyen.

www.harmoniaviz.hu

Megosztom