Történelem madártávlatból

Aki szereti a hatalmas és izgalmas tereket, madártávlatból szemlélné a város nevezetességeit és hegyvonulatait, aki kedveli a történelem atmoszféráját, az megtalálta új otthonát.

A római-kori amfiteátrum mellett századeleji építésű szecessziós épületben bruttó 237 nm alapterületű, nettó 197 nm-es, egyedi kialakítású, kétszintes, körpanorámás Nagyszombat utcai tetőtéri lakás eladó. A lakásban hat lakóhelyiség (2 nappali, 4 hálószoba), két fürdőszoba, 12 nm tetőterasz, nagy beépített amerikai konyha található.

A 18 ablak részben a város közepe, részben az Óbuda környéki dombok-hegyek felé néznek. A déli ablakokból látható a Parlament, a Várhegy és a Gellért-hegy, a nyugati panoráma-ablak a Mátyáshegyre és a Remetehegyre néz, előtérben a római amfiteátrummal.

Kétszintes otthonunk alsó szintjére belépve, előszobánkból az extra nagy, 80 nm-es nappali-konyha-étkezőnkbe érkezünk, ahonnan egy üvegajtón keresztül léphetünk be második, 45 nm-es nappalinkba, amely jelen pillanatban hálószobaként van berendezve, de a sok lehetőség mellett, mint a régmúltban, műteremként is tökéletesen funkcionál.
Lakásunkban tovább, körbe haladva, három külön bejáratú hálószoba és két fürdőszoba növeli komfortérzetünket és akár egy öt-hat fős családnak is kényelmes otthont biztosít.
A már említett, hatalmas nappalinkból falépcsőn juthatunk lakásunk felső szintjére, ahol egy 11 és 16 nm-es szoba, illetve 12 nm-es teraszunk található.

  • Lakás alapterülete: bruttó 237 nm, nettó 197 nm
  • Ingatlan irányára: 179 millió forint
  • Szobák: 6 szoba
  • Fürdőszobák: 2 fürdőszoba
  • 12 nm-es terasz

Érdeklődni lehet: +36 30 691 0908

Megosztom