Intimszépség változókorban

A Dermalux lézergyógyászati központ a ma ismert legmodernebb lézerberendezéssel veszi fel a harcot az idő múlásával. Dr. Szabó Olga orvos-igazgató elmondása szerint a lézerberendezés különlegessége abban áll más lézerekhez képest, hogy a bőr felületén vagy az intim területek nyálkahártyáján úgy hatol át, hogy nem okoz károsodást, sebet, hegesedést. Vérzéssel, napokig tartó lábadozással nem kell számolni. Fájdalomcsillapításra, antibiotikumos kezelésre sincs szükség. A lézer energiája a bőrön vagy a nyálkahártyán átjutva felmelegíti a kötőszövet, aminek eredményeként a kötőszöveti sejtek működése aktivizálódik, és a fiatalabb életkorra jellemző, nagy mennyiségű rost termelődik. A lézerenergia beindítja a szervezet természetes regenerálódó folyamatait.

Az öngyógyító folyamat az intim területeken is hatékonyan működik.  Az intim területek öregedését eddig az orvosok nem tudták megállítani vagy visszafordítani. A szülést követően, illetve a kor előrehaladtával a hüvely kitágul és szövetei veszítenek rugalmasságukból, ami különböző esztétikai problémákat és a komfortérzet csökkenését okozhatja. A Dermalux intimlézerrel műtét nélkül, fájdalommentesen megvalósítható az intim területek megfiatalítása, a stressz inkontinencia, a tág hüvely és a hüvelyszárazság eredményes kezelése. Szülész-nőgyógyász szakorvosok, lézergyógyász szakemberek végzik a kezeléseket, kiemelkedő szakmai tapasztalattal és páciensközpontú szemlélettel. Általában két kezelés ajánlott az enyhe és a középsúlyos stressz inkontinencia csökkentésére. A 20-25 perces kezelések fájdalommentesek, a páciens a hüvelyben érezhető enyhe melegségen kívül nem tapasztal egyéb kellemetlenséget. A hölgyek azonnal folytathatják a kezelés után a mindennapi tevékenységüket.

Az intimlézer segítségével hormonmentesen, hatékonyan kezelhetőek a változókori hüvelyproblémák, a hüvelyszárazság és az ezzel járó fájdalmas együttlétek, a visszatérő fertőzések. A kezelés hatására a hüvelyfal nemcsak a fiatalkori rugalmasságát nyeri vissza, hanem a hüvely nyálkahártya funkciói is regenerálódnak. A páciensek beszámolója alapján megszűnik a hüvelyszárazság okozta irritáció,  és  az együttlétek is ismét fájdalom nélküliek, élvezhetőek lesznek. A kisajkak és a hüvelybemenet egyedülálló fiatalítására is alkalmasak a kezelések, a sötétebb színű pigmentáció és a szövetek petyhüdtségének a megszüntetésével. 

Az esztétikai nőgyógyászati beavatkozással a hölgyek visszanyerik intim szépségüket és magabiztosságukat.

Sz. R.