Az elhivatottság szellemében munkálkodik lassan két évtizede Moncz Henriette a Wellmed Beauty & Medical Spa tulajdonosa, kozmetikus, szakoktató, szakmai lektor. A nevéhez fűződik az egészségügyi szakkozmetikus szakma megalapítása, számos szakmai cikk írója, szakértőként szerepel tévécsatornák műsoraiban.  A szakmai sikereinek hátterében a kitartás, empátia, igényesség, minőség áll, de az igazi mozgatórugó a problémák megoldására való törekvés, ami nem merül ki abban, amit mi, laikusok kozmetikának hiszünk.

A KOZMETIKA több, mint kozmetika!

“Ahol kezdődik a bőrünk, ott végződik a lelkünk, ahol végződik a bőrünk, ott kezdődik a világ! “  – mondja Henriette, aki különleges minőségben tekint a bőrre.

“A BŐR elválasztja a belsőnket a fizikai világtól, és mint egy kommunikációs szoftver, folyamatosan tájékoztat egészségügyi állapotunkról, lelki tényezőkről, személyiségünkről és a külvilággal való kapcsolatunkról. Csak olvasni kell belőle!“

Éppen ezért a bőr problémáinak megoldása nem csupán kozmetikai téma, egy globális, átfogó képet kell kapni az emberről, és minden esetben személyre szabott kezelési módot kell alkalmazni.

Problémás bőr kezelése

A tüneti kezelésnél nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük a bőrprobléma kialakulásának okát. A hormonális eredetű aknés (pattanásos) bőrnek más kezelés kell, mint az alkatilag vegyes bőrrel rendelkező egyéneknek. A megfelelő szakértelemmel elvégzett tisztítás után, a megfelelő hatóanyag ultrahanggal történő bevitele során fontos a gyulladás csökkentése, a bőrnek szükséges hatóanyagokkal való ellátása. Az ilyen bőröknél sokszor célszerű alkalmazni MIKRODERMABRÁZIÓT (bőrcsiszolást), vagy IPL (villanófény) kezelést. 

Foltos, pigmentált, napkárosodott bőr kezelése

Akár genetikai, akár fizikai (leégés) oka van a pigmentált bőrnek a leghatékonyabb kezelés az IPL fénykezelés, ami rövid időn belül megszünteti a foltokat a bőrön. Az öregedéssel járó májfoltok is nemcsak az arcról, hanem dekoltázsról, kézfejről is hatékonyan eltüntethetőek.

Táskás, karikás szemek, szemhéjduzzanat megszüntetése

Ennél a tünetnél a legfontosabb a kiváltó ok megszüntetése. Ez általában belső eredetű problémára utal. Ezzel egy időben a kezelésekkel csökkenthetjük a külső tünetet. Erre a legjobb megoldás a kombinált szemkörnyék kezelés, amit drenázs, rádiofrekvencia és ultrahang alkalmazásával történik.

Érett bőr kezelése – ránctalanítás

A műtét nélküli bőrfiatalító kezelések ma már nagyobb szerepet kapnak a szépségiparban, mint a műtéttel, vágással járó beavatkozások. Mindig törekedjünk arra, hogy olyan eljárásokat válasszunk, ami a bőr sérülése nélkül elvégezhető. Ilyen a világszerte alkalmazott és népszerű kezelés a TRINITI műtét nélküli bőrfiatalítás, ami 3 technológiát egy kezelésben alkalmazva adja vissza a bőrnek az eredeti fiatalságát, az arcvonások megtartásával. A lézer ránctalanító hatása, a rádiofrekvencia bőrfeszesítő hatása és a villanófény bőrfelszínt kiegyenlítő hatása, minden bőrréteget célba vesz, és szünteti meg az öregedés jeleit az arcon, nyakon, dekoltázson és kézen.

Cellulit, zsírpárnák kezelése

Az egyenetlen cellulitos bőrfelszín, nemcsak a túlsúly jellemzője, előszeretettel megjelenik fiatal, sportos alkatokon is. A megfelelő étrend (a feldolgozott, adalékanyagokkal teli élelmiszerek elhagyása) mellett, a leghatékonyabban a nyirokkeringés stimulálásával érhető el látványos eredmény. A VELASHAPE gépi alakformálás vákuum, rádiofrekvencia, infra, és görgős masszázs egy időben történő alkalmazásával csökken a cellulit, feszesedik a bőr, és csökken a körméret.

Ha valaki fogyni is szeretne, orvos-dietetikus szakember tanácsát érdemes kérnie, amely a testösszetétel méréssel kezdődik, majd a megfelelő diéta összeállításával, ellenőrzött úton kezdhet bele a testsúly csökkentésbe (WELLMED MEDICAL DIET).

Egészségmegőrzés – prevenció

A betegségek elkerülése, illetve a már kialakulóban lévő problémák kezelésénél a legfőbb cél a szervezet bioenergetikai egyensúlyának visszaállítása. Minden kozmetikai (külső) tünet egy belső egyensúlyi eltérés következtében jön létre. A szervezet akupresszúrás pontjainak stimulálása, a megfelelő energetikai masszázzsal sok esetben megoldja a kialakult problémát. A MERIDIÁN KEZELÉS vagy az ARC SHIATSU masszázs a kellemes ellazulás mellett gyógyító folyamat indít be a szervezetben.

Wellmed Beauty & Medical Spa
Budapest, II. Ribáry u. 11 Tel: +36 30 516 0011
Moncz Henriette szakoktató kozmetikus/ lézerterapeuta
www.wellmedstudio.hu
www.monczhenriette.hu

Megosztom