A Zipz Shoes – a világ egyetlen cserélgethető cipőrendszere – egy napos kaliforniai délután és egy családi barbecue szülötte. A sokoldalú surranókról szóló eszmecsere a cipő legyártásának ötletéig fejlődött, és mára a cipzáras technológia a világ 29 országában teszi lehetővé vásárlóinknak, hogy úgy rakják össze cipőjüket, ahogy nekik tetszik. A Zipz Shoes™ és Zipz System™ lábbelik egy vászon felsőrészből és egy talpból állnak, melyeket egy cipzár köt össze. Így a felsőrész bármikor kicserélhető egy másik színre vagy stílusra.

A Zipz Shoes™ és a Zipz System™ székhelye a kaliforniai Irvine-ben van. A szabadalmi védettséget élvező terméknek jelenleg nincs közvetlen piaci versenytársa. Mivel széles méretskálában kapható, ideális lábbeli mindenkinek, a kisgyermekektől a fiatalokon át a felnőttekig. A fiúknak és lányoknak egyaránt hordható termék 30 színben és 8 különböző stílusban kapható, a variációk végtelen tárházát kínálva.

A Zipz™ egyedi megállapodást kötött az YKK Group-pal a cipzárak legyártására, amelyek a legfontosabb részei a terméknek. Ez kizárja annak a lehetőségét, hogy más versenytárs cégek ugyanazt az egyedi cipzártechnológiát alkalmazva a piacra lépjenek hasonló termékekkel.

A vásárló a két legfontosabb részt, a cipőtalpat és a felsőrészt külön tudja megvásárolni. Tehát elsőnek megvásárolhat egy önálló csomagolásban kapható talprészt, majd ezt követően megveheti a legkülönbözőbb felsőrész kiegészítőket. Egyszer kell megvásárolnia egy egész cipőt, aztán már  – a teljes cipő árának a feléért – csupán felsőrészeket választ. Ez nemcsak költséghatékony, hanem helytakarékos is. Nem is beszélve a mosásának egyszerűségéről. Csak a felsőrészeket kell lecipzározni a talpról, be a mosógépbe a ruhák közé, és már kész is! Sem a talp, sem a mosógép nem megy tönkre. Aki egyszer felpróbál egy Zipz Shoest, attól kezdve imádni fogja!

Egyedi cipőket is lehet gyártatni kint Los Angelesben. A vevő kitalál, megtervez egy egyedülálló grafikát, mintázatot, fotót, és azt a cég a megfelelő színű és méretű cipőfelsőrészre rányomtatja egy óriási printerrel, ami erre a célra lett kialakítva. A cipő elkészülése után azonnal kitörlik a mintát, hogy valóban egyetlen darab legyen belőle az egész világon, és még véletlenül se lehessen legyártani még egyet.

Szeptembertől megnyitottuk az Árkád bevásárlóközpontban lévő üzletünket. Hamarosan rendelkezésre áll majd az egyedi cipők gyártásához szükséges printer is, hogy helyben meg lehessen valósítani a vevők különleges, egyedi elképzeléseit.

A fiatalos, élénk és mókás Zipz Shoes egészen más, mint bármely cipő a piacon! Elképesztő kínálatunk minden stílusban elérhető magas szárú, lapos szárú és slip-on kialakításban egyaránt, s mindegyik cserélhető egyetlen azonos méretű talprésszel (Zips Soul).

A Cali-Classic kollekció tökéletesen illik a Sunset Boulevard tipikus képébe. Egyszerű, klasszikus és laza, igazi kaliforniai.

Az Offshore kollekció a dizájn, a funkció, az anyagok és a divat hullámainak tökéletes keveréke, olyan, akár egy végigszörfölt kaliforniai nyár.

A Boardwalk kollekció a 2013-as őszi-téli szezon új kínálata. Minden az anyagról, a színről és a stílusról szól!

ZIP Kft. 1162 Bp. Kendermag utca 76.
Fonyódi Tamás ügyvezető

Megosztom