Linda Bombiczová az álmai nyomában

Az AZALEA márka a Balaton-felvidék szívében született. Az elegáns nevét a kedvenc virágom után kapta. A termékeink azoknak a hölgyeknek szólnak, akik a természetes szépség hívei, önbizalmat sugároznak és kitartóan követik az álmaikat.

Jelenleg kétféle termékünk van.

 Az első az AZALEA Botanical Skincare egy arcápolási termékcsalád, amelyet 35 év feletti hölgyeknek fejlesztettünk ki. Egy nagyon átgondolt receptúra alapján készülnek, csak természetes minőségi olajakból és kivonatokból. Minden összetevőnek egyedi funkciója van, hogy a bőr különböző rétegeit rendkívül hatékonyan táplálja, regenerálja, hidratálja és fiatalon tartsa.

A nappali krém „Ultimate Beauty” gyümölcskivonatokban gazdag. Tartalmaz gojibogyót, áfonyát, tőzegáfonyát és mangosztánt, melyek tele vannak antioxidánsokkal, lassítják a bőr öregedési folyamatát és azt enyhén hámlasztják. A könnyebb krémek közé tartozik, gyorsan beszívódik a bőrbe, ez nagyon fontos azoknak a hölgyeknek, akik használnak alapozót.

Az éjszakai krém „Ultimate Phyto-Lift” folytatja a nappali krém munkáját, feszesíti és regenerálja a bőrt, eltünteti az enyhe ráncokat és egyenletessé varázsolja bőrünket a gyömbérgyökérnek és orvosi ziliznek köszönhetően. Az argánolaj es argán őssejt kivonat szépen kisimítja a bőrt.

Az AZALEA Botanical Skincare arcápolás legfontosabb értéke a természetes nőiesség és a gyöngéd törődés.

A második termékcsaládunk az AZALEA bőrtáskáink.

Az első kollekciómat Debut-nak neveztem. Táskáim saját terveim alapján készülnek Spanyolországban, spanyol kézművesek által.

Mikor ezt a kollekciót terveztem, fontos volt, hogy a táskáim jól használhatóak  legyenek a mindennapokban. A termékeimet a minőségük és elegáns megjelenésük teszik felismerhetővé és célom, hogy a közönségem azonosuljon az AZALEA márka üzenetével.

www.azaleachic.com

Megosztom