Mi is a webjogsi

A WEBJOGSI országos autósiskola-hálózat innovatív, internetalapú képzéseket és teljes körű online elektronikus ügyintézést kínál tanulói számára, melyek segítségével rugalmasan, gyorsan és kényelmesen szerezhetik meg jogosítványukat. A tanulók nemcsak magyar, de B kategóriás képzés esetén már angol nyelven is tanulhatnak. A Webjogsi a legmodernebb oktatási formát képviselő e-learning tananyagokon keresztül biztosítja a vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elméleti képzést. Az online KRESZ tananyag bárhonnan, bármikor hozzáférhető, így az egyéni igényekhez igazítva, önállóan választható meg a tanulás időpontja, időtartama és helyszíne.

Tanulóink egy prémium elméleti tananyagcsomagot kapnak, hiszen a kötelező KRESZ tananyagon felül az elsősegélynyújtó vizsgához és a forgalomban történő vezetéshez is tudunk már online felkészítőt adni. A gyakorlati vezetéskor korszerű járművek állnak tanulóink rendelkezésére, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A képzés során a tanuló a teljes ügyviteli folyamatát az e-Titán képzésadminisztrációs rendszerben tudja nyomon követni, amely naprakész, pontos, elektronikusan hozzáférhető információkkal szolgál a képzési folyamat státuszával, a vizsgákkal és a pénzügyekkel kapcsolatban is.

Mi ennek a rendszernek az előnye?

A tanuló számára ez a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így bármikor tud jelentkezni, akár hétvégén is, illetve online is tudja intézni a képzésével kapcsolatos ügyeket. Természetesen, ha valaki elakad, vagy bővebb információra van szüksége, akkor telefonos és személyes ügyfélszolgálat is rendelkezésére áll.

webjogsi.hu

Megosztom