Oxygen Wellness Naphegy

Azt a célt tűztük ki az Oxygen központok megalkotásakor, hogy szakítsunk a fitnesztermek hagyományaival és egyedülálló, professzionális életmódközpontokat hozzunk létre. Célunk nemcsak az volt, hogy lehetőséget teremtsünk a szabadidő értelmes és hasznos eltöltéséhez az egész család számára, hanem hogy lehetőséget adjunk az életminőség javítására, a változásra. Küldetésünknek érezzük, hogy az embereket cselekvésre ösztönözzük, minden irányból támogassuk egy egészségesebb életmód, tudatosabb életvitel kialakítását.

A tökéletességre törekvés vezérelt bennünket az Oxygen Naphegy létrehozása során. Az impozáns, környezetbe illeszkedő épületből lenyűgöző kilátás nyílik Budapest nevezetességeire (Duna, Vár, Citadella, Erzsébet-híd, Tabán) a mesterien átgondolt, precíz tervezésnek köszönhetően. A központ bővelkedik izgalmas építészeti megoldásokban, (üvegpadlók, tetőterasz, panoráma szaunák) és a berendezést, az anyagokat, a színvilágot, minden részletet az eddigieket is felülmúló, végtelen elegancia jellemzi.

Az Oxygen Naphegy Magyarország legexkluzívabb fitnesz – wellness létesítménye, több ezer négyzetméteren kínálja magas színvonalú és széleskörű szolgáltatásait. Az orvosi és orvos-esztétikai szolgáltatásokon túl egyedülálló wellness részleggel, étteremmel, játszóházzal, üzleti klubbal és tárgyalókkal várja vendégeit.

Az Oxygen minden szeglete a teljesség rendszerének egy-egy kifinomult részlete, amelynek középpontjában az egészség, lélek, szellem és test egyensúlya és egysége áll. Az Oxygen életmódot alakít, és használható programot kínál, miközben gondoskodva kísér végig a változás útján.

Főoldal