A Bánki-tó partján

Jazzfesztivált is kínál júniusra a Tó Wellness Hotel

Tizenhárom esztendeje vonzza az igényes pihenni vágyókat a wellness-világ egyik hazai központja, a Bánki-tó partján fellelhető Tó Wellness Hotel. A visszajelzések töretlen sikerről tanúskodnak, akárcsak az utóbbi években kiérdemelt díjak, mint például Az év legbarátságosabb  szállodája titulus, az Aranynap-díj és a 2015-ben elnyert két elismerés, a Nógrád Megye Gazdaságáért Díj, valamint a szallas.hu „Az év szállása 2015” szakmai díj első helye.

Vonzereje több forrásból táplálkozik. Egyrészt alig egyórányi autózással elérhető a fővárosból, ám Budapest zajához képest különösképpen csendes vidéken, nyugalmat árasztó természeti környezetben található. Másrészt magának az 58 szobás Tó Wellness Hotelnek az atmoszférája is békét sugalló, családias, mondhatni, kiemelten vendégbarát. Harmadrészt ott van gazdag kínálata, benne a több mint 600 négyzetméteres wellness-térrel, kényeztető élménymedencékkel, a Csendes Wellness különleges szaunáival és pihentető élményekkel.

A gazdag kínálatban szerepel a különleges élményt adó, nem véletlenül a festői Bánki-tóra néző, kürt alakú kültéri medence, de kilépni is érdemes a hotelből: a Börzsönybe és a Cserhátba vezető útvonalakon a túrázók élhetik ki szenvedélyüket gyalogosan vagy éppen kerékpárral, de nordic walking-sétákra is van lehetőség. Hosszú hétvégéken a különlegességre vágyók egyéb programok mellett valódi fáklyás menet tagjaként éjszakai túrákon vehetnek részt, az igazán „adrenalinfüggőket” pedig a jó idő beköszöntével a Tó Kalandpark drótkötélpályái várják. A Bánki-tó víziszínpadán egész nyáron különböző programok váltják egymást, kiemelt esemény az idén 12. alkalommal megrendezésre kerülő Louis Armstrong Jazzfesztivál, világhírű jazzművészek közreműködésével 2016. június 24-26. között.

www.tohotel.hu