REVIEW BOOSTER PRO (RBP)

Egyszerűen használható megoldás az ügyfelek véleményének begyűjtésére. Gondoljon bele, hány ember volt már elégedett termékével, szolgáltatásával és még sohasem értékelte az online felületen!

Rengeteg ember először az online térben, a közösségi médiában tájékozódik arról, hogy milyen szolgáltatást vegyen igénybe, terméket vásároljon. Ezért is nagyon fontos az ügyfelek véleménye. Egyre népszerűbbek az internetes értékelő rendszerek (Google, Tripadvisor). Ezen rendszerek egy helyen és eszközön való használatára a legjobb választás a REVIEW BOOSTER PRO. Könnyen használható, elegáns megjelenésű, egyszerű kezelőfelülettel rendelkező megoldás a vélemények begyűjtésére. Nem igényel többlet időráfordítást egy lájk vagy egy vélemény megosztása a közösségi médiában. Termékünkkel ügyfele el is döntheti, melyik platformon értékel. A pozitív értékelés még több vendéget/vevőt jelenthet, mellyel a bevételei nőhetnek.

A REVIEW BOOSTER PRO (RBP) SEGÍTSÉGÉVEL

  • Megalapozza és megerősíti márkáját, vállalkozásának pozícióját az online térben.
  • Ugrásszerűen fejleszti vállalkozásának online hírnevét.
  • Ügyfelei egyetlen kattintással adhatnak valós értékelést az Ön szolgáltatásáról/termékéről.
  • Növelheti közösségi média követőinek számát.
  • Pár másodperc alatt szerezhet online értékeléseket és véleményezhetik az Ön vállalkozását a legnépszerűbb platformokon,
    (Google, Tripadvisor) és követhetik a közösségi médiában, (Facebook, Instagram).

RBP tábla a modern NFC technológián alapul, működése egyszerű. Az RBP tábla közelébe kell tartani a mobiltelefont és betöltődik a nyitóoldal (QR kóddal is működik). Ezután egyetlen érintéssel írhatnak az ügyfelek véleményt vagy követhetik a közösségi médiában. Az adminisztrációs felület használatával monitorozhatja az értékelések statisztikáit. Az RBP segít a márkaépítésben. Használatát elsősorban a szolgáltató szektorban működő vállalkozásoknak ajánljuk, mint pl. vendéglátás, turizmus, szépségipar, magánegészségügy.

www.reviewboosterhu.pro

Megosztom