THULE – Mindig együtt!

Az 1942-ben alapított svéd Thule cég a 60-as éveben kezdett specializálódni az autós csomagszállításra és hamar piacvezetővé vált. A Herbály Autó Kft. a legrégebbi, Magyarországon fellelhető hivatalos Thule termékeket forgalmazó üzlet, 2001 óta kiemelt Thule partner. Biztosak lehetünk abban, hogy a szaküzletekben a legmagasabb minőségű kiszolgálásban részesülünk.

Az autó csomagtartója nem mindig bizonyul elegendőnek. A svéd tetőbox, síbox termékek megoldják ezt a problémát. A boxok formatervezésénél figyelembe vették, hogy kövessék az autó vonalvezetését. További fő szempont a légellenállás, csökkentett menetzaj. Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra is.

Téli vagy nyári sport? Mindenre van megoldás. Kerékpárszállítók nagy választéka közül az igényeinknek megfelelően tetőn, hátsó ajtón vagy vonóhorgon is szállíthatjuk a kerékpárokat. Könnyen szerelhető, kényelmesen használható szállítóeszközökkel bármilyen sporteszközt magunkkal vihetünk.

A Thule nem csak az autós szállításra fektet hangsúlyt. Exkluzív, stílusos megjelenésű hátizsákok, laptoptáskák széleskörű választékát kínálja.

Három fő termékcsoport elérhető: csomagszállítás (utazó táskákgurulós bőröndök), hátizsákok (hátizsákok, gyermekhordozó), laptoptáskák.

A Thule „Active with kids” jelmondata alatt sportbabakocsikat kínál, hogy a kisgyermekes családok is bárhova eljuthassanak a gyerkőcökkel. A sportbabakocsik közül a legnépszerűbb a Thule UrbanGlide.

Magaddal szeretnéd vinni? Nehéz? Nem fér be? Szeretnél könnyed és stílusos maradni sok csomaggal, sporteszközökkel, kisgyerekkel is? Keresd Thule-t!

www.herbalyauto.hu

Megosztom