THULE – mindenkinek

2004-ben nyitotta meg első „találkozóhelyét”, kereskedelmi egységét a THULE Mintabolt Budapest 18. kerületi „autós utcáján”, az Üllői u. 343.szám alatt.

Kirándulók, hegymászók, túrázók, kerékpárosok, a vízisportok kedvelői, síelők és nem utolsósorban mesteremberek vásárolhatják meg itt kedvelt termékeiket, a szállítással kapcsolatos autós kiegészítőket, szakképzett, autószerelői szakismeretekkel rendelkező értékesítők segítségével.

Az öt év gyártói garancia minden tekintetben minősíti a THULE termékcsaládot.

Thulewebáruházunk (www.thulewebaruhaz.hu) segítségével, gondosan, érthetően megfogalmazott termékismertetőkkel, bárki könnyedén eligazodhat a THULE kiegészítők tengerében, és ár-érték alapon a legjobbat választhatja a megnövekedett csomagok, autója és kedvelt szabadidős tevékenysége céljaira bármelyik évszakban.

Személyesen a mintaboltunkban vagy országos 48 órás kiszállítással igyekszünk segíteni a THULE termékeket a webáruházunkból rendelő vásárlókat.

A téli sportokat űzőknek, a kirándulásra indulóknak érdemes mérlegelniük, milyen autós THULE kiegészítőket ajánlatos beszerezni.

Elsődleges segítség lehet a megnövekedett csomagok, tárgyak szállítására egy kiváló THULE tetőbox. A kínálat sokrétű: négy tetőboxcsalád tizenegy különböző méretű tetetőboxai közül válogathatunk.

Fontos a szépség és a praktikum egyensúlya, a kiválasztásnál minden estben a csomagokhoz igazítsuk a tetőboxunkat, mivel technikailag minden tetőbox felszerelhető minden autóra.

Tetőboxunk kiválasztásakor ne feledkezzünk meg az egész évben használható THULE tetőcsomagtartóról sem, amely szükséges a tetőbox és bármilyen kiegészítő szállításához.

Formatervezett megoldások, zárható kivitel minden csomagtartó esetében. Választható különböző keresztrudakkal, fekete vagy ezüst színben.

Minimális menetzaj, légellenállás és nagy terhelhetőség jellemez minden THULE csomagtartót.

Később jól jöhet hogy a meglévő csomagtartó egy elem cseréjével átszerelhető másik autónkra is. 

Hogy elérjük úti célunkat, elengedhetetlen egy megbízható és könnyen szerelhető hólánc.

A THULE hóláncok megoldást kínálnak személyautó, SUV, terepjáró és kisbusz kategóriában egyaránt,

A megbízható terhelhetőségen kívül a gyors és könnyű szerelhetőség a gyártó fő törekvése. Szerepel a kínálatban a világ egyik leggyorsabban – 12 másodperc alatt felszerelhető – hólánca a THULE EASY FYT is.

Kedvelt prémium kategória a K-SUMMIT hólánc, hókarom, amely szintén alig pár perc szerelést igényel. A legújabb autóknál sok esetben csak ez a hólánc alkalmazható a kerékjáratoknál található szűk és minimális hely miatt.

A hagyományos hóláncoknál is forradalmi újításokkal találkozhatunk: az önfeszítővel ellátott megoldás lerövidíti a szerelési folyamatot, optimális automata feszítéssel vigyázva a gumik épségére, csökkentve az utastérben érzékelhető rázkódást.

THULE MINTABOLT
www.thulewebaruhaz.hu
1184 Budapest,Üllői út 343.
Mobil: +3630-658-9170
Tel:061-720-6418

Megosztom