Megszavaztuk győzteseinket

Azon kedves olvasóink között, aki k véleményükkel segítették döntésünket, wellness-hétvégét sorsolunk ki! A szerencséseket külön értesítjük nyereményeikről, amelyeket egyeztetett időpontban személyesen adunk át.

Hotelek közti versenyünk különböző kategóriáinak győztesei Budapesten és országszerte a következők:

Gyógyszálló: Hotel Aquarell Cegléd

„Wellness hotelt keres vagy egy pihentető wellness hétvégét szeretne eltölteni egy kellemes környezetben? A nyugalmat, harmóniát és természetközeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt.”

Kastélyszálló: Hunguest Hotel Palota Lillafüred

„A Hunguest Hotels lillafüredi ékköve, a Hunguest Hotel Palota mára már számos új szolgáltatással bővítve várja a kikapcsolódásra, aktív pihenésre vágyó kedves vendégeket. A felújított és megnövelt alapterületű wellness-centrum olyan új szolgáltatásokat kínál, mint az élménymedence, kültéri rönkszauna merülőmedencével, napozóterasz vagy sókamra.”

Wellness hotel: Hotel Silvanus Visegrád

„Küldetésünknek tekintjük, hogy vendégeink itt-tartózkodásuk idejére megfeledkezve gondjaikról, feltöltõdve, kipihenten, megújultan és elégedetten, testben és lélekben egyaránt harmóniában folytathassák mindennapjaikat.”

Konferencia hotel: Danubius Hotel Arena

„Vezető konferencia hotel a pesti oldalon várja vendégeit! Budapest legnagyobb sport- és rendezvénycentruma (SYMA) és a nemzetközi vásárközpont (HUNGEXPO) szomszédságában. Modern hangulatú, felújított belső tér, új szolgáltatásokkal és kényelmet sugárzó felszereltséggel.”

Gyerekbarát szálloda: Danubius Health Spa Resort Bük

„Hangulatos all inclusive szálloda az Alpok lábánál fekvő bájos kisvárosban. Tökéletes kikapcsolódás minden korosztálynak, akik a fitness, wellness vagy gyógy-rekreációs élmények mellé teljes körű gasztronómiai kényeztetésre vágynak. Ideális pihenőhely gyermekes családok részére.”

Business and wellness hotel: Abacus Hotel

„Közép-Magyarország legújabb business és wellness szállodája Budapesttől 15 percre, Herceghalmon található. A hotel inspiráló légköre, innovatív környezete, világszínvonalú konferenciatechnikája, egyedülálló rendezvénykapacitása és újraértelmezett gasztronómiai filozófiája miatt az üzleti és szellemi élet közösségi tere.”

Wellness és holisztikus hotel: Hotel Caramell Bükfürdő

„Szeretnénk, ha már nevünk hallatán egy barátságos, kellemes környezetre gondolna, ahol a szolgáltatások különlegesek, a berendezés összhangot sugall, és a törődés természetes. Szállodánk a Feng Shui alapelveit figyelembe véve került kialakításra, ezáltal meleg színek, barátságos környezet várja az ideérkezőket.”

Megosztom