Hirdetés

TRABANT Bisztró

Google Plus

A fejlett XXI. század modern, urbanista világában már csodaszámba mennek a XX. század vívmányai. A fekete-fehér képcsöves televízió, a kézzel hajtott diavetítő, a táskarádió… Mind-mind feledésbe merült. Vagy mégsem? Budapest belvárosában a Trabant ’60 Bisztróban elfeledett tárgyak között a szemünk láttára elevenedik meg a hatvanas-hetvenes évek vidám színkavalkádja.

A névhez nem is akármilyen Trabi dukál! A bejárattal szemben konzolon egy eredeti, az elsők közt, 1962-ben gyártott P50-es útitárs fogadja a betérőket.

„Vágódj be a bugi-batárba, elviszlek a Tedd-ide-bárba!” Mint a rock & roll, csak úgy forgunk-pörgünk a sok-sok látványosság között. Nincs olyan négyzetcentiméter a teremben, ahol ne köszönne vissza ránk valami érdekesség ebből a fantasztikus korszakból. Az autó mellett damilon pedálos moszkvicsok versenyeznek. Három ősrégi televízióban korabeli híreket, időjárást és olyan meséket vetítenek, mint a Mézga család, vagy a Kisvakond. Az asztalok, székek is különböző témákat elevenítenek fel. Sokak kedvence egy igazi fodrászsarok, ahol brutálisan nehéz fodrászszékekben ücsöröghetünk, miközben egy lámpává alakított fodrászbura világít felettünk.

A Trabant ’60 egy igazi autentikus kincs mindenki számára: a fiataloknak újdonságként hat minden itt látott, míg az idősebb korosztálynak visszaköszön a saját ifjúsága. A hely jellegéből adódóan nyugodtan betérhetünk egy finom, különleges ebédre, míg az esti órákban baráti, sőt akár céges összejöveteleket, bulikat is szervezhetünk ide, hiszen minden adott a jó hangulat eléréséhez.

 

 

 

 

 

 

 

Képek

TRABANT BisztróTRABANT BisztróTRABANT Bisztró

Google Plus

Galéria

TRABANT Bisztró
  • TRABANT Bisztró
  • TRABANT Bisztró
  • TRABANT Bisztró

Hirdetés