A Deka Union Nagydíja

A Deka Union Kft. 2009-ben családi vállalkozásként alakult Dékány Ferenc és fia által. A vállalkozás húsipari termékek, főként kolbászok, májas áruk és disznósajtok gyártásával és kereskedelmével foglalkozik.

Az alapító Dékány Ferenc, egész életében a húsiparban dolgozott. Fiával közösen, immár 10 éve megalapították a Deka Union Kft.-t. Dékány Ferenc eddigi munkássága során 17 termékével átvehette a Magyar Termék Nagydíjat, 3 termékével az Érték és Minőség Nagydíjat. 2015-ben életműdíjat vehetett át az Országházban, a tavalyi évben pedig az EMIN díjátadói ünnepségén elsőként kapta meg az EMIN életműdíját. Nevéhez fűződik még, hogy a gyulai és a csabai kolbászok az Európai Unió földrajzi oltalommal védett élelmiszerei közé kerültek.

Minőségi termékeik, kolbászaik csak hagyományos eljárással (füstölés, szárítás, érlelés) készülnek, kizárólag sertéshúsból.

A Deka Union Kft. a legnagyobb forgalmát a Lidl Magyaroszág Bt.-vel éri el.

Ambíciónk és küldetésünk is az, hogy minőségi termékeinken keresztül mind nagyobb körben megismertessük saját környezetünk értékeit, hagyományait, megfelelve az új kor új kihívásainak is.

Most szeptemberben az Országházban újabb EMIN Nagydíjat vehettek át a cég tulajdonosai a Pikok Pure termékcsalád kolbászaiért.

A LIDL az egészséges életmód eszméjének mentén újított a Pikok Pure termékeivel, a Magyarországon egyedülálló, magas minőséget képviselő húskészítményeivel.

A Pikok Pure kolbászfélék mérsékelt energia- és alacsony zsírtartalommal rendelkeznek, emellett hústartalmuk rendkívül magas, ebből adódóan fehérjetartalmuk is kiváló.

Fogyasszák egészséggel az új EMIN díjas termékeinket!

Megosztom