2020. tavasz

Radiophonia

A Radiophonia Hírközléstecnikai Kft. több mint 20 éve fejleszt, gyárt, értékesít és karbantart katasztrófavédelmi és vészhelyzeti hangosító rendszereket, illetve elektronikai készülékeket. A saját gyártási tevékenységnek és folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően nagy hangsúlyt fektetnek egyedi, személyre szabott megoldások kivitelezésére, melyek legfontosabb célja ügyfeleik legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő színvonalas kiszolgálása. Tapasztalataikat és szakmai hozzáértésüket bizonyítja teljesítményorientált saját gyártású és innovatív fejlesztésű széles termékportfóliójuk, valamint több mint 300 elégedett ügyfelük az ország egész területén.

Két fő szakterületre specializálódott tevékenységük középpontjában a magas minőség áll, a lakossági és katasztrófavédelmi riasztó és tájékoztató rendszerek területén meghatározó szerepet töltenek be a hazai piacon. Büszkén jelenthetik ki, hogy Magyarországon egyedülállóan robbanásbiztos hangszóró gyártásával foglalkoznak. Közel két évtizedes múltra visszatekintve kijelenthetik, hogy szakértőként, gyors, kompetens, megbízható szolgáltatásokat nyújtanak, s a Certop Kft. által tanúsított ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerrel rendelkeznek.

SZOLGÁLTATÁSOK

  • Vészhelyzeti riasztó és tájékoztató rendszerek,
  • Ipari kihangosító rendszerek,
  • Beltéri akusztikus tájékoztató rendszerek,
  • Nagy teljesítményű elektronikus és motoros szirénák,
  • Ipari vezérlések, célhardverek fejlesztése, gyártása,
  • Karbantartás, javítás, felújítás.

Shield Biztonságtechnika

A társasházi kaputelefonok szakértője

A Shield Társasházi Vagyonvédelem Kft. több éves, a biztonságtechnikában szerzett tapasztalattal rendelkezik. Szolgáltatásunk a kaputelefonok, beléptetők, riasztórendszerek, kamerarendszerek és kapumozgató elektronikai rendszerek széles palettáját vonultatja fel. Munkánk során mindig a megbízhatóságra, a modern technológiák használatára törekszünk, és ügyfeleiknek mint minőségben, mint pedig árban a legkedvezőbb megoldást nyújtjuk. Szolgáltatásaink komplexitása révén a szerelésen kívül foglalkozunk felújtással, karbantartással is.

Samsung Galaxy Z Flip

A Samsung koncepciója a mai trend szerinti minél nagyobb kijelzős telefonok világában elég jó megoldásnak látszik, ha valaki kis telefont szeretne nagy kijelzővel. Hisz a Z flip elképesztően kompakt, minimális kerettel, bevágás nélkül, 6,7” kijelzőt ad a szétnyitás után. A Galaxy Z Flip meglepően kicsire összehajtható, kialakítása egyedi, könnyen elfér a zsebedben vagy a táskádban. A Galaxy Z Flip Infinity Flex Display, határtalan összehajtható kijelzője magával ragadó dinamikus AMOLED-del – amely lenyűgöző színminőséget biztosít – és a korábbiaknál kevesebb kék fénnyel.

A Galaxy Z Flip különböző szögekben hajlítható és ezt a pozíciót könnyedén meg is tartja, lehetővé téve az alacsony szögű felvételek készítését, amelyek játszanak az érzékekkel. Hívhatod ezt a testbeszéd új módjának is.

Pizzát biciklivel

A mai konyhai divat még mindig meg tud lepni minket. Ezzel a pizzaszeletelővel igazán menők lehetnünk a közös pizzázásokon. Divatos fixie kerékpár formájú pizzavágó vintage trópusi mintával. A két kerék megkönnyíti a pizza szeletelését. Igazi hipster darab. A bicikli a tartó segítségével megáll, és pompás díszítőeleme lehet konyhádnak.

Biciklizz a vízen!

A vörös cápa logós cég akár modernkori kalózhajókat is tervezhetne, de inkább békésebb vizeken eveznek, vagyis tekernek, és inkább a klasszikus balatoni hattyús vízibicikliknek állítanak szénszálas, formatervezett konkurenciát.

A lábbal tekerhető, vízen sikló hi-tech trimaránok három változatban érkeznek elég komoly árcetlikkel: fun , adventure és sport. Az első kettő hajóteste nagy sűrűségű műanyagból (HDPE) készül és hobbicélra ajánlják, míg a csúcsmodell nagyrészt karbon és sportolóknak fejlesztették.

A trimaránok mindegyike összehajtható, autóval szállítható és a tengervíznek is ellenáll. Már csak az a kérdés, hogy a vízibiciklizéshez valóban elengedhetetlen kellék-e a bukó.

DJI Robomaster S1

Megérkezett a RoboMaster S1, amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy felfedezzék a szórakozás és a tanulás világát. A RoboMaster S1 a DJI intelligens oktatórobotja, amivel könnyedén belevetheted magad a robotika, a programozás és a mesterséges intelligencia világába. A RoboMaster S1 moduláris felépítésű, amely lehetőséget ad arra, hogy Te magad építsd az eszközt.

A nagy teljesítményű CPU-nak köszönhetően az intelligens vezérlő egyidejűleg képes végrehajtani olyan feladatokat, mint az alacsony késleltetésű, nagyfelbontású képalkotás és az AI számítás. Az áttétel zökkenőmentes és hihetetlenül érzékeny.

A Nikon új zászlóshajója

A Nikon bemutatja új DSLR zászlóshajóját: a D6-ot. A nehéz témákat érintő hírektől a nemzetközi sportig: ez a teljes képméretű fényképezőgép azon szakemberek igényeire ad választ, akik semmit nem bíznak a véletlenre.

Rendkívüli gyorsaság és pontosság. Használja ki az akár 14 kép/mp sebességű sorozatfelvételi sebességet teljes AF/AE használatával, vagy az akár 10,5 kép/mp sebességet AE-követéssel Néma fényképezés módban.

Csúcsmodellhez méltó képminőség. F-bajonettes objektívek. 20,8 MP-es, teljes képméretű CMOS-érzékelő. EXPEED 6 képfeldolgozó rendszer. 180 000 képpontos RGB-érzékelő. 100–102 400 széles ISO tartomány.

DJI OSMO Pocket

A DJI OSMO Pocket egy zsebbe illeszkedő stabilizátor beépített kamerával, amely egyesíti a mobilitást és a stabilitást egy eszközben. Kamerája, amely 12 MPx felbontású fényképeket készít és 4K/60 fps felbontású videókat tud rögzíteni. A beépített érintőképernyő élőképet jelenít meg a kameráról, és lehetővé teszi a kamera és zsanér összes beállítását. A termékhez egy új DJI Mimo alkalmazás áll rendelkezésre, ami megengedi, hogy a Story módban professzionális minőségű videoklipeket készíthess. Vannak olyan intelligens módok is, mint az Active Track, a Panorama, a Motionlapse és az Timelaps, amelyek minden olyat nyújtanak, ami a tökéletes kimenetek létrehozásához szükséges.

Coros Vertix Fire Dragon

Ha a kaland életed minden pillanatának része, akkor szükséged van egy olyan órára, amely minden helyzetben készen áll arra, hogy a kihívások során támogasson. A Coros Vertix rendelkezik mindazon funkciókkal és verhetetlen tartóssággal, amelyek segítségével akár álmaid legnagyobb expedícióját is megvalósíthatod. Kimagasló üzemideje, extrém tartóssága és fejlett magasságfunkciói révén a Vertix prémium minőségű multisport GPS órára bármely helyzetben számíthatsz, legyen szó akár egy túráról a közelben, vagy egy himalájai csúcstámadásról.

Elpusztíthatatlan prémium minőség: pehelykönnyű, titánium lünettája és külső felülete, valamint a magas minőségű szénszálas óraház mutatja egyértelműen a Vertix multisport GPS óra kompromisszummentességét, ha a minőségről van szó. Kimagasló minősége és tartóssága lehetővé teszi, hogy órádat az elképzelhető legkeményebb körülmények között használhasd stílusod és a teljesítmény feláldozása nélkül.

Kwikset Kevo

A Kwikset Kevo segítségével hamarosan elfelejthetjük a hagyományos értelemben vett lakáskulcsokat, azt ugyanis ezentúl az okostelefonunk fogja helyettesíteni, tehát fizikailag nem is kell, hogy nálunk legyen a mobilt néha össze is karcoló fémkulcs, elég, ha azt a telefonban elektronikus kulcsként (eKey-ként) letároljuk.

A Kevo zárszerkezete meglehetősen egyszerűen nyitható, a telefont elő sem kell venni, elég csak kézzel megérinteni a világító zárat, az Bluetooth-kapcsolaton keresztül felismeri a zsebünkben lapuló telefont, és ha megfelelőnek találja az eKey-t, akkor szépen beenged.

Új bringa tavaszra

Meglehetősen új megközelítésben készült a Cannondale bringás cég bicikli-koncepciója. A Continously Ergonomic Race Vehicle (röviden CERV) névre hallgató kétkerekű ugyanis nemigen hasonlít a többi versenybringához, az még hagyján, hogy nincs hozzá lánc, de a legszembetűnőbb mégis a háromszög alakú vázszerkezet, amihez 100 mm-re illetve 85 mm-re kihúzható nyúlványrész tartozik.

Főleg emelkedőkön és lejtőkön érvényesül a kialakításból származó előny, hiszen a dőlésszögtől függően változik meg a bicikli vázának a pozíciója, persze anélkül, hogy közben változna a kormány és a nyereg közti távolság, így szerencsére nem kell megküzdenünk az állandóan mozgó komponensek jelentette kihívással a hepehupásabb terepeken.

Megosztom