Modern szépségápolás

Külön haj, fejbőr és bőr üzemmódja is van a Panasonic legújabb, EH-NA98 típusú, nanoe™ technológiás hajszárítójának. Sőt, a készülék Double Mineral ásványi ionokat is előállít – ezek zártabbá teszik a hajszál felületét, ápolt csillogást, és védettséget, illetve kétszer több töredezetlen hajvéget biztosítva. 

A nanoe™ az ionoknál mintegy ezerszer több nedvességet tartalmaz – így nedvesíti, tisztán és egészségesen tartja a fejbőrt, gátolja a hajkárosodáshoz vezető szárazságot. A nanoe™ a pozitív töltést semlegesítve lesimítja a hajat, így nem fordulhat elő a sokszor kellemetlen „elszáll a haj” jelenség.A hajszárítónak 4 különböző üzemmódja van – mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Egyetlen kapcsolóval könnyen lehet váltani. Bekapcsoláskor mindig a „forró” üzemmóddal indul, 100%-os vizes haj esetén ez az ideális. A „forró-hideg” váltakozó módot egy fodrászati technika ihlette – amelynek lényege, hogy forró levegőt fújnak a hajra a hámsejtek irányába, majd hidegre váltva lehűtik a hajat.

Így házilag is elvégezhető ez a professzionális eljárás, és ugyanaz a magas színvonalú hatás érhető el. A „fejbőrápoló” módban a készülék 50C hőmérsékletű levegővel finoman szárít, miközben a nedvesítő hatású nanoe™ a fejbőrt védve enyhíti a szárazságot. A ”bőrápoló” módot a szárítási folyamat végén, körülbelül egy percig kell használni – ilyenkor a készülék nedvességben gazdag nanoe™ részecskéket juttat a bőrre. Az „intelligens hőmérséklet szabályozási” módnak köszönhetően a készülék az adott évszaknak megfelelő, kényelmes szintre szabályozza a kifújt levegő hőmérsékletét.

A szuper-technológia mellett a hajszárító előnye, hogy a szűrője könnyen tisztítható, a por egy textillel könnyen letörölhető. A légennyiség könnyen csúsztatható kapcsolóval szabályozható, kimélve ily módon az ujjakat és a körmöket. A fogantyú becsukható, hogy használaton kívül kis helyen, kényelmesen elférjen. 

Még több termék-információ:

https://www.panasonic.com/hu/consumer/testapolas/noi-szepsegapolas/hajapolas/eh-na98.html

Megosztom